Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Kjell's Opslag Kjell's Opslag
Peter Evers Peter Evers
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>

 • Happy Life 365
  Happy Life 365 Bestel Happy Life 365 vóór dinsdag 30 oktober en ontvang gratis toegang tot Kelly Weekers 5-weeks online programma Rust, Balans & Focus t.w.v. €59,-. *

  In Happy Life 365 laat Kelly Weekers op basis van simpele stappen zien hoe bepalend je denkwijze is voor je dagelijkse geluksgevoel. Aan de hand van thema's als zelfvertrouwen, gezondheid, vriendschap, werk, social media en relaties leer je op een simpele en effectieve manier anders om te gaan met negativiteit, stress en piekeren. Kelly vertelt nuchter en met humor hoe je zelf geluk creëert. Boordevol praktische opdrachten, voorbeelden, simpele stappenplannen, tips, tricks en quotes voor 365 dagen geluk

  * Hoe werkt deze pre-order actie?

  Stap 1: Koop Happy Life 365
  Bestel Happy Life 365 vóór dinsdag 30 oktober 2018. Als cadeau krijg je er gratis Kelly's 5-weekse online programma Rust, Balans & Focus t.w.v. €59,-. bij.
  Stap 2: Hoe krijg ik toegang tot Kelly’s online programma?
  In het pakketje wat je in de brievenbus ontvangt met jouw Happy Life 365 boek, vind je een aankoopbewijs. Hier maak je een foto van en deze mail je naar promotie@kosmosuitgevers.nl. Let op: op het aankoopbewijs moet een datum van bestelling vóór 30 oktober 2018 staan om het pre-order cadeau te ontvangen.

  Als je aan de voorwaarden voldoet, ontvang je binnen 10 dagen jouw toegangscode om te starten met Kelly’s Rust, Balans & Focus programma.

  20,99


  Titel: Happy Life 365
  Prijs: € 20,99
  Productcode: 9200000095348484


     


 • De zeven zussen 1 - De zeven zussen
  De zeven zussen 1 - De zeven zussen Na de plotselinge dood van hun vader komen Maia en haar zussen bij elkaar in hun ouderlijk huis, een prachtig landhuis aan het Meer van Genève. De zussen werden als baby door Pa Salt geadopteerd en krijgen na zijn dood allemaal een brief met een mysterieuze verwijzing naar hun afkomst. Maia's verleden brengt haar naar Rio de Janeiro. Daar aangekomen probeert ze met de weinige aanwijzingen die ze heeft haar achtergrond te ontrafelen. Het voert haar tachtig jaar terug in de tijd, naar de bouw van het wereldberoemde Christus de Verlosser-beeld én de glamour van de jaren twintig in Parijs. Slaagt zij erin haar ware identiteit te achterhalen? De zeven zussen is het eerste deel uit een zevendelige serie over liefde, verlies en de zoektocht naar wie je werkelijk bent.


  9,99


  Titel: De zeven zussen 1 - De zeven zussen
  Prijs: € 9,99
  Productcode: 9200000078832053


     


 • De Gorgels - De Gorgels en het geheim van de glets
  De Gorgels - De Gorgels en het geheim van de glets Onderdeel van de serie De Gorgels

  Het spannende vervolg op De Gorgels, geschreven door Jochem Myjer. Melle en zijn familie logeren bij een oude vriend van papa, die bioloog is in de Alpen. Midden in de nacht wordt Melles zusje Limoni in paniek wakker. Waar is haar rugzak? En nog belangrijker, waar is haar eigen Gorgel, Belia? Dat is het begin van een bloedstollend avontuur waarin het spoor leidt naar de gletsjer die langzaam begint te smelten nu het warmer wordt. Melle, Bobba en Limoni maken kennis met murmeltieren, roofvogels, Berggorgels en Kotsbalgers. Ze worden geholpen door Katja, die alles weet over de gevaren van de bergen…

  17,5


  Titel: De Gorgels - De Gorgels en het geheim van de glets
  Prijs: € 17,50
  Productcode: 9200000095274172


     


 • De antwoorden op de grote vragen
  De antwoorden op de grote vragen

  Het laatste boek van professor Stephen Hawking


  'Heerlijk boek.' DWDD


  'Een prachtig eerbetoon aan een fantastische wetenschapper en een laatste kijk in zijn unieke geest.' New Scientist


  'Een uitzonderlijk genie.' The Guardian
  Hoe is alles begonnen?
  Is er intelligent leven elders in het heelal?
  Kunnen we de toekomst voorspellen?
  Bestaat er een God?
  Wat zit er in een zwart gat?
  Zijn tijdreizen mogelijk?
  Zullen we overleven op aarde?
  Moeten we de ruimte koloniseren?
  Zal kunstmatige intelligentie slimmer worden dan wij?
  Hoe geven wij de toekomst vorm?  De wereldberoemde wetenschapper en bestsellerauteur Stephen Hawking laat ons zijn laatste ideeën over de grootste vragen van het universum na in dit briljante, postuum uitgegeven werk.

  19,99


  Titel: De antwoorden op de grote vragen
  Prijs: € 19,99
  Productcode: 9200000095300990


     


 • Eet beter in 28 dagen met huisarts Tamara de Weije
  Eet beter in 28 dagen met huisarts Tamara de Weije In Eet beter onderstreept huisarts Tamara de Weijer het belang van gezond eten, beweging en ontspanning. Het effect van een goede leefstijl op onze gezondheid is groot en iedereen kan hiermee aan de slag. Geen pillen, maar paprika dus!
  Dat mensen met overgewicht baat hebben bij een bepaald dieet weten de meesten van ons wel. Maar ook veel andere chronische aandoeningen, zoals bijvoorbeeld diabetes type 2, kunnen ingeperkt worden met een gezonde leefstijl. In veel gevallen kan medicijngebruik omlaag of zelfs helemaal achterwege gelaten worden. Dat is mooi, maar de vraag "Wat is gezond?' lijkt met al die tegenstrijdige diëten wel lastig te beantwoorden. Huisarts Tamara de Weijer laat zien dat het toch simpel kan zijn: met de focus op groenten en fruit en een beperking van koolhydraten begin je goed op de weg naar beter.
  Boordevol toepasbare informatie voor elke dag, en vooral heel veel snelle, makkelijke en lekkere recepten en weekmenu's. Een onmisbare tool voor alle Nederlanders, zeker ook voor artsen en zorgprofessionals.

  20


  Titel: Eet beter in 28 dagen met huisarts Tamara de Weije
  Prijs: € 20,00
  Productcode: 9200000091585015


     


 • Wees onzichtbaar
  Wees onzichtbaar Wees onzichtbaar van Murat Isik is een ontroerende en weergaloze literaire roman over een Turkse jongen die opgroeit in de Bijlmer.

  Wees onzichtbaar van Murat Isik is een grootse epische roman over de wanhopige strijd van een gezin tegen een tirannieke vader en een prachtige coming of age van een sensitieve jongen die opgroeit in een onveilige wereld, gebaseerd op Murat Isiks eigen jeugd. Maar het is ook een schitterende en kleurrijke ode aan de Bijlmer.

  De Bijlmermeer, begin jaren tachtig. De vijfjarige Turkse Metin komt met zijn ouders en zus naar Nederland. Het gezin gaat in de flat Fleerde wonen. Vader is een werkloze communist die overdag boeken van Marx leest en zich ’s avonds bezat met vrienden. Thuis is hij vaak gewelddadig en dan siddert het hele gezin. Metin vreest hem en maakt zich onzichtbaar. Maar langzaam – als de kinderen ouder worden en de moeder emancipeert – groeit het verzet tegen de vader.

  Ondertussen verandert de Bijlmer ook. Bedoeld als vooruitstrevende wijk verwordt het tot een gevreesd getto met veel criminaliteit en hordes junks. Op een zondagavond in 1992 boort een Boeing 747 zich in de flat Kruitberg. Tientallen bewoners komen om. In de weken daarna lopen op Metins
  middelbare school de raciale spanningen op. De Bijlmer verandert in de jaren daarna definitief: ondanks fysiek verzet van activistische bewoners worden veel flats gesloopt, waaronder die van Metin.

  Van Murat Isik verscheen eerder Verloren grond, waarmee hij de Bronzen Uil Publieksprijs won en genomineerd werd voor de Academica Literatuurprijs.

  De pers over Verloren grond:
  ‘Een bedwelmend mooi familieverhaal.’ – de Volkskrant ****

  ‘Een nieuwe, welsprekende en meeslepende stem in deNederlandse literatuur.’ – NRC Handelsblad

  ‘Een echt getalenteerde verteller.’ – De Standaard

  ‘Een on-Nederlandse debuutroman. Goed geschreven, krachtig en meeslepend, en zo totaal anders dan het gemiddelde in zichzelf gekeerde debuut dat je vergeet dat je een eersteling hebt gelezen.’ – Het Parool

  ‘Isiks stijl is zo volstrekt natuurlijk dat je er na een tijdje niet meer op let en je laat meeslepen door het verhaal, de levensechte personages, de met veel gevoel voor timing opgebouwde scènes.’ – De Standaard

  ‘Een vlotte schrijfstijl die de lezer moeiteloos meetrekt en in warme kleuren een wereld schetst die totaal anders is dan de onze.’ – Noordhollands Dagblad

  ‘Een verdienstelijk debuut van een nieuwe schrijver, die bovenal een verhalenverteller is.’ – Passionate Magazine

  ‘Een ongewoon Nederlandstalig debuut’ – vpro Gids

  ‘Prachtig, kleurrijk en zo aangrijpend dat de tranen ineens over je wangen stromen.’ – Flow

  24,99


  Titel: Wees onzichtbaar
  Prijs: € 24,99
  Productcode: 9200000071452143


     


 • De Bosatlas van de Wadden
  De Bosatlas van de Wadden Atlas over Nederlands eerste en enige natuurlijke werelderfgoed
  - Ontdek de Wadden in al haar facetten
  - Prachtig vormgegeven met luchtfoto's, infographics en vele honderden unieke Bosatlaskaarten
  - Van IJstijd tot zandsuppletie, van plankton tot zeehond, van priel tot kwelder, van eilanddynamiek tot terpen en wierden en van natuurherstel tot toerisme en internationale samenwerking.

  Atlas over Nederlands eerste en enige natuurlijke werelderfgoed
  De Bosatlas van de Wadden brengt dit bijzondere UNESCO Werelderfgoed, het enige natuurlijke Werelderfgoed dat Nederland rijk is, in al zijn facetten en in al zijn schoonheid over het voetlicht. Van IJstijd tot zandsuppletie, van plankton tot zeehond, van priel tot kwelder, van eilanddynamiek tot terpen en wierden en van natuurherstel tot toerisme en internationale samenwerking. Honderden kaarten, illustraties en foto's - van luchtfotograaf Karel Tomeï en van de maker van de bioscoopfilm WAD, Ruben Smit - geven een samenhangend beeld van dit unieke stukje Nederland.

  Nergens ter wereld is er zo'n diverse en dynamische kustzone die continue gevormd wordt door wind en getijden. De Wadden is één van 's werelds belangrijkste ecosystemen. In 224 pagina's wordt u meegenomen op ontdekkingsreis door dit natuurgebied. De kenmerkende kaarten in Bosatlasstijl laten zien waar wandelende eilanden, geulen, zandplaten, trekvogels, zeehonden, vissers, scheepswerven, dialecten, terpen, volksfeesten en nog heel veel meer zich bevinden. En de heldere infographics geven inzichten in eendenkooien en de bijzondere onderwaterwereld die niet alleen bestaat uit flora en fauna.

  De Wadden op de kaart, vollediger dan ooit!

  De Bosatlas van de Wadden is de meest recente uitgave in een reeks thematische Bosatlassen van Noordhoff Uitgevers. In deze reeks verschenen onder andere Bosatlas van Amsterdam, Bosatlas van het Nederlandse voetbal, Bosatlas Nederland van Boven, Bosatlas van het cultureel erfgoed, Bosatlas van het voedsel.


  29,95


  Titel: De Bosatlas van de Wadden
  Prijs: € 29,95
  Productcode: 9200000098666761


     


 • Jimmy Nelson: Homage to Humanity
  Jimmy Nelson: Homage to Humanity The renowned photographer and author of Before They Pass Away captures the worlds of thirty iconic disappearing tribes from across the globe.

  Jimmy Nelson, renowned photographer and author of Before They Pass Away, captures the essence of thirty iconic and disappearing tribes from Asia, Africa, Mexico, to Australia and India. Acclaimed British photographer Jimmy Nelson presents his latest collection of 400 evocative photographs revealing an inclusive look at the people and cultures of over thirty iconic tribes from around the world. From the Himalayas with the Laylap in Bhutan to the last hidden outposts of Africa with the Mundari in isolated South Sudan, these tribal cultures, many which have long been hidden from the world's eyes, are documented with an intimacy and knowledge that only Nelson can conjure.

  This new assemblage of voyages is accompanied by insightful, engaging interviews with tribe leaders, infographics on the locations and cultures of each destination. To accompany Homage to Humanity, Jimmy Nelson and his team have created a companion mobile app. It is a remarkable record of their journeys on a state-of-the-art platform, with immersive 360 films, behind-the-scenes footage, storytelling and more. Each image in this book has hidden, digital layers. Go even deeper into Jimmy Nelson’s photographs with exciting additional material that will bring you new insights into his work, and new perspectives on the lives of the people he visited. You can download the app in the Apple store or Google play store. Every book comes with a pair of cardboard 360 glasses, which you can use to view 360˚ film material, behind the scenes video, storytelling, and interviews from all the journeys -inviting readers on a journey to the remotest places on earth.

  Before They Pass Away II celebrates each tribe's distinct aesthetic cultural heritage and is a visual document, perhaps even the last record, that reminds us and future generations of the beauty and harmony of these tribes and the purity of their way of life. This unique volume - truly an invaluable time capsule of the last surviving tribes - is an essential for travel and photography enthusiasts.

  Nelson's large-plate field camera captures every minute detail, vivid color, and dramatic light to produce awe-inspiring portraits of tribal members: from head-on shots, to visual narratives documenting quotidian life, rituals, and rites of passage, and striking pictures of marvelous and sometimes harsh landscapes.

  79,99


  Titel: Jimmy Nelson: Homage to Humanity
  Prijs: € 79,99
  Productcode: 9200000091841869


     


 • Mag ik meedoen?
  Mag ik meedoen? Eend wil graag nieuwe vrienden maken en meedoen met de leeuwen of de olifanten.
  Maar hij kan niet BRULLEN als een leeuw of TROMPETTEREN als een olifant. Wat nu?

  Wil jij bij een club waar iedereen welkom is?
  Dan is dit een boek voor jou!


  12,5


  Titel: Mag ik meedoen?
  Prijs: € 12,50
  Productcode: 9200000076024046


     


 • Tommie in de zorg
  Tommie in de zorg Tommie in de zorg bevat treffende observaties, waardevolle levenslessen en ontroerende ontmoetingen uit de dagelijkse praktijk van de gezondheidsszorg. "Ik ga toch geen mensen wassen?' zei Tommie Niessen toen zijn moeder hem voorstelde om een tijdje in de zorg te gaan werken nadat hij met school was gestopt. Maar na een jaar ICT en een jaar marketing werd het tijd voor een nieuwe wending. Tommie ging de opleiding tot verzorgende volgen en meteen voelde het goed. Sinds zijn opleiding verpleegkunde werkt Tommie als zzp'er in de wijkzorg en in een hospice. En het heeft hem veel gebracht.
  De zorg is niet stoer. Zeker niet onder jongens. Om zijn werk positiever onder de aandacht te brengen begon Tommie blogs te schrijven onder de titel "Tommie in de zorg'. Hij wilde laten zien hoe mooi het vak is én hoe moeilijk het soms kan zijn. Binnen no time had hij meer dan tienduizend volgers. En nu is daar dus het boek, waarin hij openhartig en eerlijk vertelt over Tommie in de zorg. Tommie in de zorg is een boek voor iedereen die bekend is met de zorgverlening of juist helemaal niet.

  15


  Titel: Tommie in de zorg
  Prijs: € 15,00
  Productcode: 9200000091698526


     


1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>


bol.com Partner
zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top