Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Flevolamb Flevolamb
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
123 Lens Alle producten ->
BOL.com Alle producten ->
Conrad Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
TradeTrackerKorting Alle producten ->
Ventialtieshop.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens
1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>

 • Alsof er een stukje uit je hart is gesneden - Joop
  Alsof er een stukje uit je hart is gesneden - Joop De uit Biddinghuizen afkomstige Joop de Jager heeft een boek geschreven en laten uitgeven over verdwijningen tussen 1972 en 2018. Het boek is ondertussen te koop via diverse kanalen. De titel van het boek is 'Alsof er een stukje uit je hart is gesneden'.

  Het boek bevat tweeëntwintig aangrijpende verhalen over vermissingen die hebben plaatsgevonden tussen 1972 en 2018. Joop de Jager is op zoek gegaan naar familieleden van vermisten en heeft hen laten vertellen.

  Meer informatie & bestellen


   


 • Utregs schoffie - Joop de Jager
  Over opgroeien in de vijftiger en zestiger jaren in de Utrechtse volkswijk Hoograven

  Meer informatie & bestellen


   


 • In 8 weken slank - Foodsisters
  In 8 weken slank - Foodsisters Wil jij afvallen, mét een goed plan?
  Volg dan onze super makkelijke weekmenu’s.

  Al meer dan 10 jaar begeleiden de Foodsisters mensen bij het eten van minder koolhydraten. Al hun praktijk ervaring hebben ze gebundeld in één compleet en praktisch boek. Met veel informatie over afvallen en 8 makkelijk te volgen weekmenu’s.

  Minder koolhydraten en suiker eten, maar je weet niet hoe?
  Wij zijn super blij om te zien dat we op deze manier het afvallen voor veel mensen simpeler hebben gemaakt. Even niet hoeven denken wat je nu weer moet eten.

  Wat kan ik verwachten van de 'in 8 weken slank' methode?
  8 weken slank is hoe wij leven en slank zijn- en blijven ondanks dat we gezinnen hebben, partners hebben die werken, kinderen die spelen, sporten en vriendjes/ vriendinnetjes hebben én een snelgroeiend bedrijf hebben…

  HET IS LEUK, MAKKELIJK ÉN LEKKER!
  ✔ Eenvoudige, lekkere, gezonde menu’s
  ✔ Minder suiker, op een makkelijke manier
  ✔ Snelle bereiding
  ✔ Boodschappen gewoon verkrijgbaar in elke supermark
  ✔ Kilo's verliezen

  Maak kennis met onze ‘8 weken slank methode’ en start met het verliezen van kilo’s. Eet minder suiker en voel je fitter en energieker!

  Start vandaag een nieuwe, fittere levensstijl. Je bent het waard!


  25


  Titel: In 8 weken slank - Foodsisters
  Prijs: € 25,00
  Productcode: 9200000130022939


   


 • Alfabet
  Alfabet Prentenboek

  B is van badlaken waarop een broccoli in badpak de blauwe bergen bewondert, terwijl op de bloemetjesbank een broccoli in bikini hun bloemkooltje in zijn buggy bekijkt.
  T is van tandarts - een teckel - die met een tang een tand trekt van een tyrannosaurus rex terwijl zijn toegewijde tandartsassistent - een tapir - toekijkt.
  Alle letters van het alfabet en hun oneindige mogelijkheden vind je in dit prachtige boek vol verrassende vondsten. Iedere pagina is een weergaloos zoek- en ontdekfeest.
  Probeer in de tekeningen ook de letters zelf te vinden, voor de dief ermee vandoor gaat!
  Zie je welk voorwerp hij van bijna elke bladzijde meeneemt?

  24,9


  Titel: Alfabet
  Prijs: € 24,90
  Productcode: 9300000000889691


   


 • Lekker & simpel ZOET
  Lekker & simpel ZOET Na diverse succesvolle kookboeken met voornamelijk hoofdgerechten, is het nu toch echt tijd voor een boek vol zoete recepten. De vraag "komt er ook nog een bakboek?' is enorm vaak gesteld en nu is het dan eindelijk zover: Lekker en Simpel ZOET is een feit. In dit boek vind je maar liefst 125(!) zoete recepten, van taarten, cakes, cheesecakes tot toetjes en koekjes. Bakken was nou niet echt onze specialiteit, maar deze recepten zijn toch stuk voor stuk allemaal bijzonder goed gelukt. Dus als wij dit kunnen, kan iedereen deze lekkere baksels op tafel zetten. Of het nou een feestdag, verjaardag of zomaar een doordeweekse dag in de week is, met de recepten uit dit boek maak je van elke dag een feest.
  Jorrit en Sofie van Daalen Buissant des Amorie zijn de oprichters van de site www.lekkerensimpel.com met bijna 2 miljoen unieke bezoekers per maand. Van hun kookboeken zijn inmiddels ruim 150.000 exemplaren verkocht.


  21,99


  Titel: Lekker & simpel ZOET
  Prijs: € 21,99
  Productcode: 9300000001952083


   


 • Familieopstelling
  Familieopstelling Achttien jaar nadat zijn vrouw Carmen is overleden en zeven jaar nadat zijn huwelijk met Roos op de klippen is gelopen, blijkt ook de zoveelste nieuwe liefde van Stijn van Diepen niet de ware te zijn. Terwijl hij nog altijd van feest naar feest strompelt, wordt zijn moeder met alzheimer in een verzorgingstehuis opgenomen, dreigt zijn beste vriend Frenk hem te laten vallen en moet hij de verjaardag van zijn dochter Luna, die eenentwintig wordt, organiseren. Een crisis lijkt onvermijdelijk. Waarom is zijn (liefdes)leven zo'n puinhoop? Het is tijd om eens grondig in de spiegel te kijken.

  In een hilarische en ontroerende zoektocht naar zichzelf keert Stijn terug naar zijn jeugd in Noord-Brabant, stuit hij op een aangrijpende familiegeschiedenis en belandt uiteindelijk op het Ierse platteland in een ultieme poging antwoorden te vinden op zijn vragen. Zal hij op zijn vijfenvijftigste zichzelf weten te vinden? En belangrijker nog: de liefde?


  11,99


  Titel: Familieopstelling
  Prijs: € 11,99
  Productcode: 9300000002183145


   


 • Taalblokken 3 studentlicentie NE-EN 12 mnd
  Taalblokken 3 studentlicentie NE-EN 12 mnd Let op! Je krijgt de code + instructies over activeren in de mail Taalblokken 3 studentlicentie NE-EN 12 mnd

  64,65


  Titel: Taalblokken 3 studentlicentie NE-EN 12 mnd
  Prijs: € 64,65
  Productcode: 9300000005025384


   


 • Stoorzender
  Stoorzender In Stoorzender doet Arjen Lubach verslag van twee jaar uit zijn bewogen bestaan. Vanuit zes verschillende plekken (Los Angeles, Vlieland, New York, Friesland, Zweden en Amsterdam) schrijft hij ongebruikelijk persoonlijk over Zondag met Lubach, muziek, comedy, politiek, het leven en de liefde.
  Stoorzender is een unieke mix van eerlijke, grappige en ontroerende verhalen, zoals alleen Arjen Lubach die kan schrijven.

  20,99


  Titel: Stoorzender
  Prijs: € 20,99
  Productcode: 9300000007651089


   


 • Hoe één gekke mier de wereld kan veranderen
  Hoe één gekke mier de wereld kan veranderen

  Arjan Postma heeft de gave om de wereld om ons heen nét op een andere manier te bekijken. Hij ziet bijzondere parallellen tussen mens en dier en met zijn aanstekelijke manier van vertellen, levert dit unieke verhalen op.


  Zo laat hij ons zien hoe één gekke mier de wereld kan veranderen en neemt hij je mee langs dieren die theater maken, hun eigen potje koken en zelfs complete steden bouwen. Daarnaast komen er ook grote thema's voorbij als leiderschap, samenwerking en liefde.


  Door de vrolijke parades van getuigen uit de dierenwereld zijn Arjans verhalen altijd origineel en verrassend, maar dit boek zal je ook laten zien dat we onszelf vooral niet altijd te serieus moeten nemen.

  "Postma vertelt met aanstekelijk enthousiasme over dieren om ons heen, alsof hij naast je in de struiken ligt.' Algemeen Dagblad


  "Buiten gebeurt het is een handleiding voor het buitenleven.' NRC Handelsblad


  "Arjan Postma heeft in korte tijd de harten van natuurminnend Nederland veroverd.' NCRV Gids

  Arjan Postma is als meesterverteller een graag geziene gast op radio en televisie. Hij is bekend als presentator van Het zijn net mensen en schuift regelmatig aan als natuurduider in diverse talkshows zoals RTL Late Night, Jinek & DWDD. Daarnaast geeft hij lezingen. Hoe één gekke mier de wereld kan veranderen is zijn vierde boek.

  20


  Titel: Hoe één gekke mier de wereld kan veranderen
  Prijs: € 20,00
  Productcode: 9300000000150208


   


 • De Grote Bosatlas
  De Grote Bosatlas Deze prachtige Grote Bosatlas, al weer de 55e editie, bevat 650 geactualiseerde kaarten en meer dan 400 nieuwe kaarten. Online mogelijkheid tot koppeling aan GPS en Google Earth, satellietbeelden bewerken (remote sensing) en zelf kaarten maken. Bevat niet alleen landkaarten, maar ook veel thematische kaarten vol met grafieken. Volledig aangepast op het nieuwe examenprogramma havo en vwo. Meer dan duizend kaarten geheel geactualiseerd. Uitgebreid met talloze nieuwe kaarten, over o.a. Zuid-Amerika, stedelijke gebieden in Brazilië en het Amazonegebied. Nieuw: landschapskaarten per continent met foto's. Speciale aandacht voor ruimte voor rivieren, natuurgeweld en actuele onderwerpen in Afrika. Het is de eerste schoolatlas die volledig digitaal verschijnt: praktisch, en een krachtig hulpmiddels bij het leren van atlas- en kaartvaardigheden en het verrijken van de les!

  69,95


  Titel: De Grote Bosatlas
  Prijs: € 69,95
  Productcode: 9200000070257554


   


1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>


bol.com Partner
zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top