Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Tel. 0321-333169 Peter Evers

Sony Dual Shock 4 Controller V2 - PS4 - Wit


 • Sony Dual Shock 4 Controller V2 - PS4 - Wit
  Sony Dual Shock 4 Controller V2 - PS4 - Wit De DualShock 4 controller beschikt over nieuwe verbeteringen voor de meest meeslepende game-ervaringen, inclusief een supergevoelige six-axis-sensor en een touchpad bovenop de controller dat een compleet nieuwe manier van gamen biedt. Met de nieuwe SHARE-toets kun je video's streamen en delen met slechts een druk op de knop.

  Kenmerken:
  - Directe uitzending: Deel met een druk op de SHARE-knop overwinningen en prestaties met vrienden via populaire sociale netwerken.
  - Elk detail is hoorbaar: Geniet via de controller van hifi-geluidseffecten en chat met vrienden via de ingebouwde monoluidspreker en headsetaansluiting.
  - Ervaar de actie: Niet alleen ziet en hoort u alles nog gedetailleerder, u voelt het ook dankzij de intensere trillingsmotoren.
  - Precisieontwerp: Houd alles in de hand met nog meer comfort dankzij een nieuw ontwerp, terwijl verbeterde analoge sticks en knoppen voor nog meer precisie zorgen.
  - Nieuwe ideeen: Bestuur, gebaar of teken met het touchpad. Het touchpad bevindt zich aan de voorkant van de controller en zorgt voor een vrijere manier van spelen.
  - Gepersonaliseerd gamen: Vier gekleurde led's bieden een eenvoudige manier om spelers te identificeren en nuttige game-informatie te bekijken, zoals een personage dat grote schade oploopt.

  70


  Titel: Sony Dual Shock 4 Controller V2 - PS4 - Wit
  Prijs: € 70,00
  Productcode: 9200000073577118


   

De DualShock 4 controller beschikt over nieuwe verbeteringen voor de meest meeslepende game-ervaringen, inclusief een supergevoelige six-axis-sensor en een touchpad bovenop de controller dat een compleet nieuwe manier van gamen biedt. Met de nieuwe S....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top