Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Handschoen - Vachtverzorgingshandschoen - Handscho


 • Handschoen - Vachtverzorgingshandschoen - Handscho
  Handschoen - Vachtverzorgingshandschoen - Handscho Huisdieren zijn een geweldige metgezel voor mensen, maar je hebt veel aandacht en zorg nodig. Een dergelijke handschoen voor het kammen van de vacht en het verwijderen van los haar is een onmisbaar en zeer praktisch accessoire.

  De handschoen is speciaal ontworpen om het haar van overtollig en los haar massaal te verwijderen om het zo effectief mogelijk in een bundel te maken. Het bovenste deel van de handschoen is gemaakt van zwart, zacht polyester , terwijl het actieve onderste gedeelte een siliconenoppervlak heeft met wijd verspreide puistjes. Het losse haar gevangen in de individuele puistjes en vormt een kleine mat van haar. Als gevolg daarvan valt het haar niet willekeurig op de vloer of verspreidt het zich niet in de omgevingslucht en dus niet in het hele appartement of de kamer. Na het kammen kan het haar gemakkelijk van het siliconenoppervlak worden verwijderd en worden weggegooid. Het gehele oppervlak kan gemakkelijk worden gereinigd met water en een beetje zeep. Na het drogen is de handschoen onmiddellijk weer klaar voor gebruik.

  De handschoen heeft een praktische klittenbandsluiting aan de pols, wat tegelijkertijd zorgt voor een hoge stabiliteit en comfort. Het past op handen van verschillende grootte en kan daarom door meerdere personen in het huishouden individueel worden gebruikt.
  Ons product is geschikt voor de verzorging van alle haartypen, ongeacht ras, leeftijd en grootte van het dier. De universele handschoen is geschikt voor honden, katten en dieren van Overigen die afhankelijk zijn van de verzorging van mensen. Het creëert een glanzende en gezonde vacht en zorgt ervoor dat de dieren zich op hun gemak voelen. Bovendien komt er zoveel minder haar in het spijsverteringskanaal van de dieren terecht, die van nature elke dag voor hun tong zorgen.

  De onderhoudshandschoen kan worden gebruikt in de particuliere huishouding, maar ook in professionele verpleeghuizen of dierenartspraktijken.

  SILICONE OPPERVLAKTE - De handschoen is gemaakt van polyester , het actieve oppervlak aan de voorkant was gemaakt van siliconen. De noppen verdeeld over het hele oppervlak verwijderen effectief losse vacht en overtollig haar van viervoetige vrienden. Het fijne haar van het bont ontsnapt niet in de omgevingslucht en valt niet op de grond, het siliconenoppervlak verzamelt ze veilig en stevig in uw weefsel.

  3,45


  Titel: Handschoen - Vachtverzorgingshandschoen - Handscho
  Prijs: € 3,45
  Productcode: 9200000096099984


   

Huisdieren zijn een geweldige metgezel voor mensen, maar je hebt veel aandacht en zorg nodig. Een dergelijke handschoen voor het kammen van de vacht en het verwijderen van los haar is een onmisbaar en zeer praktisch accessoire.

De handschoen is sp....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top