Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Biddinghuizen
BOL.com Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

LifeGoods Solar Buitenlamp met Bewegingssensor - 9


 • LifeGoods Solar Buitenlamp met Bewegingssensor - 9
  LifeGoods Solar Buitenlamp met Bewegingssensor - 9 Heb jij weinig of slecht zicht rondom je huis wanneer het donker is? Installeer eenvoudig de LifeGoods buitenlamp met 97 LEDs 2-pack! De buitenlamp werkt op zonne-energie en heeft geen stroompunt nodig dankzij de ingebouwde accu. Middels de bewegingsdetector gaat de lamp automatisch aan en uit. Kies uit 3 verschillende lichtstanden. Regen, storm of vorst is geen enkel probleem dankzij de IP65 rating en de RVS-schroeven. Schrik ongewenste bezoekers af en ga met een gerust hart naar bed!

  Zonne-energie
  Een buitenlamp op zonne-energie is erg praktisch. Je zit niet vast aan stroompunten. Hang de lamp op met vier schroeven en je bent klaar! In de lamp zit een 1800 mAh accu die 12 uur per laadbeurt meegaat. Daarnaast wordt de opgebouwde zonne-energie efficiënt gebruikt dankzij de bewegingssensor.

  Alle weersomstandigheden
  De buitenlamp is ideaal voor bijvoorbeeld bij de achterdeur, rondom het huis of de oprit. Met een waterproof rating van IP65, geniet je van een lamp die zelfs hevige onweersbuien doorstaat. Tevens is de lamp stofdicht en geschikt voor plekken met opgewaaide stofdeeltjes.

  Verlicht de hele oprit
  Met de solar lamp van LifeGoods geniet je van meer licht en een groter lichtbereik. De 97 LED lampen met 1000 Lumen geven bovengemiddeld veel licht af. Kies uit drie verschillende lichtstanden: 12 uur op medium stand zonder sensor, dim naar fel met sensor, uit naar fel met sensor. Met onze 2-pack verlicht je het gehele gewenste oppervlak met één druk op de knop!

  LifeGoods 97 LED Solar Lamp
  ✔ 3 verschillende lichtstanden
  ✔ Verlichtingshoek van 120°
  ✔ 97 LED lampen
  ✔ Bewegingssensor
  ✔ Waterproof (IP65)
  ✔ Handige 2-pack

  Automatisch aan/uit
  Wanneer je de lampen inclusief bewegingssensor installeert, hoef je je nooit meer druk te maken om het aan of uit zetten. Hoe vaak moet jij niet nog even je bed uit om die laatste vergeten lamp uit te doen? Met een bewegingsmelder gaat dit allemaal vanzelf! Je kunt uiteraard ook kiezen de lamp continu aan te hebben op een zacht licht.

  Drie lichtstanden
  De LifeGoods solar wandlamp beschikt over drie verschillende lichtstanden:

  Stand 1: Constant licht >> gaat automatisch aan bij schemering en blijft continu branden op volle lichtsterkte;
  Stand 2: Dimlicht + bewegingsdetectie >> gaat automatisch aan bij schemer op gedimde lichtsterkte. Gaat bij detectie van beweging 15 seconden op volle lichtsterkte;
  Stand 3: Alleen bewegingsdetectie >> gaat bij detectie van beweging 15 seconden op volle lichtsterkte.

  De branduren van de LifeGoods solarlamp zijn afhankelijk van de hoeveelheid (zon)lichtopbrengst (zonne-energie). Hoe meer zonlicht, hoe voller de batterij wordt opgeladen. In de winter is er (in Nederland) minder (zon)lichtopbrengst. Hierdoor kan de batterij minder, of soms zelfs niet, opgeladen worden. Daarbij wordt het eerder donker in de winter waardoor de lamp eerder aangaat. Een solarlamp brandt daardoor langer in de zomer en korter in de winter. Op sommige winterdagen met een lage lichtopbrengst kan het zijn dat de LifeGoods solarlamp automatisch op stand 3 "alleen bewegingsdetectie’’ gaat. Indien dit het geval is, dient de solarlamp handmatig weer op de gewenste lichtstand te worden gezet.

  Wintertijd
  In de wintertijd werkt de LifeGoods solar wandlamp over het algemeen het best in stand drie. De verlichting gaat dan pas branden na detectie van beweging. Op deze stand verbruikt de lamp zo min mogelijk batterij waardoor de brandduur aanzienlijk wordt verlengd. De batterij zal op de meeste dagen nog voldoende energie hebben om de wandlamp lang te laten werken.

  Makkelijke installatie
  Met behulp van de meegeleverde twee pluggen en twee schroeven, installeer je deze lampen in no-time. Hang de lamp volledig in het zonlicht. De ideale ophanghoogte is tussen de 1.7 en 2 meter. Een kind kan de was doen!

  CE-markering
  Met de LifeGoods buitenlamp ga je altijd met een gerust hart naar bed. Het product heeft namelijk een CE-markering. Dit betekent dat het product voldoet aan de wettelijke eisen met betrekking tot veiligheid en prestatie. De buitenlamp is dus helemaal veilig in gebruik.

  Specificaties:
  ▶ Inhoud Verpakking: 2 x 97 LED solar lamp, 1 x gebruiksaanwijzing, 4 x schroeven, 4 x pluggen
  ▶ Merk: LifeGoods
  ▶ Materiaal: ABS, PC, RVS-schroeven
  ▶ Kleur: Zwart
  ▶ Gewicht: 232,3 gram
  ▶ Afmetingen: 10,9 x 13 x 4,57 cm
  ▶ Certificaten: CE + RoHS
  ▶ Output: 5,5V 2 Watt
  ▶ Lumen: 1000
  ▶ Aantal LED lampen: 97
  ▶ Batterij: 2200mAh
  ▶ Sensorbereik: 7,92 meter
  ▶ Bereik: 120° graden
  ▶ Lichtoppervlakte bedekking: 6,54 m2
  ▶ Aantal lichtvlakken: 1
  ▶ Bewegingssensor: Ja
  ▶ Waterdicht: Ja
  ▶ Draadloos: Ja
  ▶ Afstandsbediening: Nee

  29,99 29,99


  Titel: LifeGoods Solar Buitenlamp met Bewegingssensor - 9
  Prijs: € 29,99
  Productcode: 9200000125897855


   

Heb jij weinig of slecht zicht rondom je huis wanneer het donker is? Installeer eenvoudig de LifeGoods buitenlamp met 97 LEDs 2-pack! De buitenlamp werkt op zonne-energie en heeft geen stroompunt nodig dankzij de ingebouwde accu. Middels de bewegings....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top