Adm. Financiële Advisering Kafa
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Flevolamb Flevolamb
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

GARDENA - Zwenksproeier AquaZoom M - Tuinsproeier


 • GARDENA - Zwenksproeier AquaZoom M - Tuinsproeier
  GARDENA - Zwenksproeier AquaZoom M - Tuinsproeier Geniet de hele zomer van een geweldige hulp van De AquaZoom M zwenksproeier van Gardena. Deze zwenksproeier is geschikt voor oppervlakken tussen 9 en 250 m². Let op, de maximale oppervlakte wordt alleen bereikt bij een hoge waterdruk. De AquaZoom M van Gardena is onmisbaar, vooral tijdens warme en zonnige zomers. De zwenksproeier voorziet oppervlakken van 9 tot 250 m² altijd gelijkmatig en nauwkeurig van water, zonder plasvorming. Geniet van elk moment van de zomer. Zodra u de sproeier gebruikt, ervaart u het gebruiksgemak en de vele instelmogelijkheden. Gebruik de schuifregelaars om het bereik (3–18 meter), de sproeibreedte (3–14 meter) en de waterstroom in te stellen. U kunt precies bepalen waar u wilt dat er wate valt. Het is ook mogelijk om slechts aan één kant water geven.

  De handige sproeier houdt uw gazon in vorm. De twee extra brede sledes zorgen ervoor dat de sproeier stevig staat. Hoogwaardige materialen zoals metaal worden gebruikt voor een stabiele plaatsing en maken de AquaZoom M duurzaam en weersbestendig. Als gevolg hiervan zijn UV-straling en vorst geen probleem voor het apparaat, terwijl de kwaliteit van de materialen wordt benadrukt door een indrukwekkende fabrieksgarantie van 5 jaar en het "Made in Germany"-zegel.

  Voor het onderhoud zijn innovatieve methodes gebruikt. Water bevat van nature kalk, waardoor zich soms kalkafzetting kan vormen op de sproeimondjes. Omdat deze echter van zacht kunststof zijn gemaakt, veegt u dit er eenvoudig met uw vinger vanaf. Bovendien worden vuildeeltjes opgevangen in het geïntegreerde roestvrijstalen filter zodat ze niet in de AquaZoom M terechtkomen. Voor reiniging hoeft u alleen de wateraansluiting op de sproeier open te draaien, het filter eruit halen en eenvoudig afspoelen onder stromend water.

  Voordelen van De Aquazoom M Zwenksproeier: Geschikt voor oppervlakken van 9 tot 250 m² Voor aanschaf waterdruk checken Kies bij een lage waterdruk voor een groter model Bewatert betrouwbaar, gelijkmatig, nauwkeurig en flexibel Eenvoudige bediening Een bereik tussen 3 en 18 meter Een sproeibreedte tussen 3 en 14 meter Waterstroom is reguleerbaar Zelf bepalen of je slechts een zijde van het gazon water wilt geven Eenvoudig onderhoud Door grote sledes staat de sproeier altijd stevig vast Door hoogmatige materialen bestandig tegen vorst en UV-straling Specificaties van dit product: Sproeioppervlak: 9 en 250 m² Sproeibereik: 3 tot 18 meter Maximale sproeibreedte: 14 meter Kalkaanslag moeiteloos verwijderen doordat de sproeimondjes van zacht kunststof zijn gemaakt Het roestvrijstalen filter in de wateraansluiting voorkomt dat er vuil bij komt De wateraansluiting heeft een uitneembare metalen filter dat gemakkelijk onder de kraan kan worden schoongemaakt. Bestandig tegen UV-straling en vorst Garantie Gardena biedt 5 jaar garantie op deze zwenksproeier.

  34,45 34,45


  Titel: GARDENA - Zwenksproeier AquaZoom M - Tuinsproeier
  Prijs: € 34,45
  Productcode: 9200000128066048


   

Geniet de hele zomer van een geweldige hulp van De AquaZoom M zwenksproeier van Gardena. Deze zwenksproeier is geschikt voor oppervlakken tussen 9 en 250 m². Let op, de maximale oppervlakte wordt alleen bereikt bij een hoge waterdruk. De AquaZoom ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top