0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Flevolamb Flevolamb
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Top 10
123 Lens Alle producten ->
BOL.com Alle producten ->
Conrad Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
TradeTrackerKorting Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Gezicht scherm


 • Gezicht scherm
  Gezicht scherm Gezichtsscherm / mondmasker ter bescherming van je gezicht Alles waarbij de mond wordt geopend is er kans op verspreiding van fijne waterdruppels, denk aan niezen, hoesten, kuchen en praten. Bij regelmatig contact met mensen volstaat alleen een mondkapje niet tegen deze waterdruppels want de rest van je gezicht is onbeschermd, met name je ogen. Je kunt namelijk niet altijd contact met mensen vermijden. Met een gezichtsbeschermer bescherm je de mond, ogen, en neus want deze zitten achter een lichtgewicht transparant masker. Voor extra bescherming kun je het masker combineren met een mondkapje. Dit masker geeft een minder benauwd gevoel op momenten dat een mondkapje niet vereist is.
  Voordelen van onze gezichtsbeschermer • Volledig transparant, voor een duidelijk zicht. •Met een lichtgewicht van 67 gram is het een comfortabel masker. • Herbruikbaar en makkelijk schoon te maken met warm water en zeep. • One size fits all, door de elastische band. Inhoud van de verpakking: Los scherm welke nog vlak is. Haal de folie van het masker, haal de band erdoor en trek het scherm aan de bovenkant een stukje van je gezicht af.

  11,99


  Titel: Gezicht scherm
  Prijs: € 11,99
  Productcode: 9300000000577656


   

Gezichtsscherm / mondmasker ter bescherming van je gezicht Alles waarbij de mond wordt geopend is er kans op verspreiding van fijne waterdruppels, denk aan niezen, hoesten, kuchen en praten. Bij regelmatig contact met mensen volstaat alleen een mo....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top