Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Adm. Financiële Advisering Kafa
Flevolamb Flevolamb
Tel. 0321-333169 Peter Evers

SAKURA Pigma Micron | Fineliners zwart (6 stuks)


 • SAKURA Pigma Micron | Fineliners zwart (6 stuks)
  SAKURA Pigma Micron | Fineliners zwart (6 stuks) Deze Pigma Micron fineliners van Sakura bevatten diverse puntdiktes om precieze lijnen te tekenen. De diepzwarte Pigma-inkt is lichtecht, archiveerbaar en wordt wereldwijd gewaardeerd door designers, archivarissen, manga-artiesten, cartoonisten en hobbyisten.

  Inhoud:
  1 Sakura Pigma Micron 005 (lijndikte: 0,20mm)
  1 Sakura Pigma Micron 01 (lijndikte: 0,25mm)
  1 Sakura Pigma Micron 02 (lijndikte: 0,30mm)
  1 Sakura Pigma Micron 03 (lijndikte: 0,35mm)
  1 Sakura Pigma Micron 05 (lijndikte: 0,45mm)
  1 Sakura Pigma Micron 08 (lijndikte: 0,50mm)

  Pigma
  In 1982 ontdekte en patenteerde Sakura een unieke formule voor inkt die op alle facetten zó kwalitatief goed en chemisch complex is dat deze sindsdien wereldwijd de kwaliteitsstandaard is geworden voor betrouwbare, permanente, archiveerbare inkt. Deze inkt, die gewaardeerd wordt om zijn kleurechtheid en resistentie tegen chemicaliën, kreeg de naam PIGMA.

  PIGMA inkt is verkrijgbaar in diverse kleuren en pensoorten, zoals Sakura Pigma Micron (fineliners, in zeven lijndiktes), Sakura Pigma Brush (penseelstiften) en Sakura Pigma Graphic (stiften met kogel- en beitelvormige punten). Deze zijn elk geschikt zijn voor talloze artistieke, functionele en technische toepassingen. Het zijn dan ook niet alleen meer designers, wetenschappers, archivisten en architecten die op de kwaliteit van Sakura’s PIGMA inkt vertrouwen, maar ook cartoonisten, illustratoren en manga-artiesten.

  13,99


  Titel: SAKURA Pigma Micron | Fineliners zwart (6 stuks)
  Prijs: € 13,99
  Productcode: 1004004011994969


   

Deze Pigma Micron fineliners van Sakura bevatten diverse puntdiktes om precieze lijnen te tekenen. De diepzwarte Pigma-inkt is lichtecht, archiveerbaar en wordt wereldwijd gewaardeerd door designers, archivarissen, manga-artiesten, cartoonisten en ho....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top