Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Fitness Bands - Weerstandsbanden - Power Bands - W


 • Fitness Bands - Weerstandsbanden - Power Bands - W
  Fitness Bands - Weerstandsbanden - Power Bands - W Wil jij ook voordat de zomer begint een strak en getraind lichaam? De sportscholen zijn gesloten, maar wij hebben een alternatief! Wij bieden je een trainingsset aan met weerstandsbanden inclusief een draagtas met handige hulpmiddelen erbij. Hiermee kan je bijna elke spiergroep trainen om jouw gewenste resultaat te behalen.
  Wat is een weerstandsband? Een weerstandsband is een grote elastiek gemaakt van natuurrubber(latex). De lus is naadloos, om knappen te voorkomen. Elke kleur heeft zijn eigen gewichtspanning. Het kan worden gebruikt bij: krachttraining, conditietraining, yoga, fitness, om af te vallen, het opbouwen van de spieren, fysiotherapie etc.
  Voordelen: ✅Weerstandsbanden zijn geschikt voor ieder niveau. Voor jong en oud, beginners en professionals! ✅Makkelijk mee te nemen en lichtgewicht. ✅Elk deel van je lichaam kun je ermee trainen. ✅Bevat handgrepen en enkelbanden, waardoor je met grip de oefeningen uit kan voeren. ✅Overal te gebruiken. ✅Je bepaalt zelf hoe licht of zwaar je traint. Je kan het ook combineren met meerdere banden. ✅Je kan het alleen gebruiken of met twee personen. ✅Zonder fitness apparaten kun je je oefeningen uitvoeren. ✅Bevat een draagtas waar je je work-out set in kan doen.

  Wat zit er in de trainingsset? - 5 weerstandsbanden - 2 handgrepen - 2 enkelbanden - Draagtas - Deuranker (Om te bevestigen aan de deur) - Gebruiksaanwijzing Bestel nu de trainingsset en houd je lichaam in beweging!

  17,95


  Titel: Fitness Bands - Weerstandsbanden - Power Bands - W
  Prijs: € 17,95
  Productcode: 9300000000377470


   

Wil jij ook voordat de zomer begint een strak en getraind lichaam? De sportscholen zijn gesloten, maar wij hebben een alternatief! Wij bieden je een trainingsset aan met weerstandsbanden inclusief een draagtas met handige hulpmiddelen erbij. Hierme....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top