Tel. 0321-333169 Peter Evers
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo

HOZELOCK SUPERHOZE PLUS SL. 15 M


 • HOZELOCK SUPERHOZE PLUS SL. 15 M
  HOZELOCK SUPERHOZE PLUS SL. 15 M De uitrekbare Superhoze Plus tuinslang van Hozelock is gegarandeerd een ideale keuze voor het bewateren van je tuin. Deze verlengbare waterslang heeft een slijtvaste buitenlaag, gemaakt van uv-bestendig woven polyester, evenals een 100% natuurlijk rubberen binnenlaag. Met deze materialen kan de slang herhaaldelijk in- en uitgetrokken kan worden zonder te scheuren of barsten. De slang kan een maximale lengte van 15 m bereiken, wat 3 keer langer is dan de oorspronkelijke lengte. Hierdoor is hij extra praktisch en kan je eenvoudig je hele tuin bewateren! De irrigatieslang wordt geleverd met een universele kraanaansluiting en een verstelbaar mondstuk.

  Kleur: geel Maximale lengte: 15 m Materiaal: polyester, rubber en polypropyleen uv-bestendig, geweven polyester. 3 jaar garantie.

  Levering bevat: 1 x universele kraanaansluiting, 1 x verstelbaar mondstuk

  37,49 26,99


  Titel: HOZELOCK SUPERHOZE PLUS SL. 15 M
  Prijs: € 26,99
  Productcode: 9200000104517890


   

De uitrekbare Superhoze Plus tuinslang van Hozelock is gegarandeerd een ideale keuze voor het bewateren van je tuin. Deze verlengbare waterslang heeft een slijtvaste buitenlaag, gemaakt van uv-bestendig woven polyester, evenals een 100% natuurli....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top