Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

B.K.Licht - Smart LED Strip - 2 meter - App bestuu • B.K.Licht - Smart LED Strip - 2 meter - App bestuurbaar - Stembediening Alexa en Google Assistant

  B.K.Licht - Smart LED Strip - 2 meter - App bestuu Smart Home WiFi LED-Strip/TV-Backlight bedienbaar via de Tuya app en per afstandsbediening - siliconencoating - zwart De zwarte, 2 meter lange LED-strip met 60 kleurrijke LEDjes zorgt voor de juiste sfeer in elke situatie. Met de meegeleverde afstandsbediening en TUYA-app kan de slimme LED strip worden bediend en kunnen de kleurmodi, lichtkleuren en helderheid worden aangepast. Let op: De LED-strip kan bij de daarvoor bedoelde markeringen eenmalig korter worden gemaakt. Het afgeknipte stuk kan niet meer worden gebruikt! Het afgeknipte stuk kan ook niet meer met behulp van verbindingsmiddelen worden samengevoegd! Voor het aanbrengen van de led-strips moeten oppervlaktes stof- en vetvrij worden gemaakt. Slimme producten werken alleen met een 2.4 GHz signaal (onder aan de productbeschrijving een uitleg hierover). Smart Home - De slimme LED-strip is draadloos te bedienen vanaf uw iOS- en Android-smartphone via de gratis "Tuya-app", zonder bridge. Vanuit de app kan één kleur worden gekozen uit een hele hoop verschillende kleuren en ook de lichtsterkte kan worden selecteert. In de app kun je verschillende scenes instellen voor de perfecte sfeer.
  USB-aansluiting - Ook als je geen stopcontact in de buurt hebt, met behulp van een Powerbank, is deze 5V USB LED strip bruikbaar. Deze LED strip is vooral handing voor het gebruik achter de tv of een computermonitor, aangezien het gemakkelijk kan worden aangesloten op een usb-poortje. Zodra je de tv of computer inschakeld, gaat de LED strip automatisch mee aan. Wees creatief en gebruik het in je volgende DIY project als decoratie of als verlichting in je woonruimtes. (Powerbank, 230V adapter en Smartphone niet inbegrepen)
  Trendy design - De LED lichtketting heeft een lengte van 2 meter en is ontwikkeld voor het gebruik in binnenruimtes. Ideaal voor woonkamer, slaapkamer, hal, keuken, kinderkamer of sportkamer. Versier je huis en gebruik kleuren om een mooie sfeer te creëren. De hoogwaardige siliconen beschermlaag beschermt de strip en zorgt voor een langdurig plezier.
  Spraakbestuuring - Onze WiFi LED-band is geschikt voor uw Smart Home. Door de compatibiliteit met Alexa/ Echo Dot en Google Home is een spraakbesturing van de WLAN-lichtsnoer mogelijk, evenals een gelijktijdige verbinding met andere smart artikelen (bijvoorbeeld lichtbronnen) via TUYA Smart App uit de AppStore en Play Store. Voor deze led strip heeft u geen hub, bridge of gateway nodig, de strip wordt direct met uw wi-fi verbonden.
  Goed om te weten - De LED strip is gemakkelijk aan te brengen via een kleefstrip.
  De tevredenheid van onze klanten is erg belangrijk voor ons - we horen graag van u als u problemen of opmerkingen heeft. Omvang van de levering:
  ✅ 1x RGB-lichtband (lengte ca.: 2.000 mm)
  ✅ 1x Afstandsbediening (IR) Belangrijke productdetails:
  ✅ Materiaal: Kunststof
  ✅ Kleur: Wit
  ✅ Beschermingsklasse: IP20
  ✅ Spanning: 230 Volt
  ✅ smart home
  ✅ Besturing via Tuya-App
  ✅ Google Home, Alexa compatible
  ✅ Vermogen: 0,1 Watt
  ✅ Kleurtemperatuur: Selecteerbaar
  ✅ Levensduur van de verlichting: ca. 25.000 uur
  ✅ Afmetingen van het product: 5 m lengte 2.4 GHz signaal - Alle slimme wifi producten voor de tuya app werken alleen via een 2.4 GHz signaal. Sommige routers zenden een 5 GHz signaal of een duaal kanaal (2.4 en 5 GHz) uit. Dit kan tot problemen leiden bij het koppelen van de smart home producten met de app, omdat de slimme artikelen het signaal van de router niet kunnen vinden. Er verschijnt een foutmelding. Als het koppelen dus niet werkt contoleer eerst je router instellingen. Als je wi-fi router een 5 GHz wi-fi signaal uitzendt, is het altijd mogelijk om deze om te zetten naar een 2.4 GHz signaal. Dit kan in de instellen van uw router gedaan worden.
  Hulp nodig hierbij? Stuur ons gerust een bericht, graag helpen we je verder.

  18,99


  Titel: B.K.Licht - Smart LED Strip - 2 meter - App bestuu
  Prijs: € 18,99
  Productcode: 9200000125707569


   

Smart Home WiFi LED-Strip/TV-Backlight bedienbaar via de Tuya app en per afstandsbediening - siliconencoating - zwart De zwarte, 2 meter lange LED-strip met 60 kleurrijke LEDjes zorgt voor de juiste sfeer in elke situatie. Met de meegeleverde afst....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top