Tel. 0321-333169 Peter Evers
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Adm. Financiële Advisering Kafa
Top 10
123 Lens Alle producten ->
BOL.com Alle producten ->
Conrad Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
TradeTrackerKorting Alle producten ->
Ventialtieshop.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

B.K.Licht Smart LED Strip 2 meter - Alexa en Googl


 • B.K.Licht Smart LED Strip 2 meter - Alexa en Googl
  B.K.Licht Smart LED Strip 2 meter - Alexa en Googl Smart Home WiFi LED TV-band bedienbaar via de Tuya-applicatie De zwarte, 2 meter lange LED-strip met 60 kleurrijke lichtdioden verfraait uw interieur. Via de gratis TUYA-app van AppStore en Play Store kan de slimme LED lichtsnoer via iOS- en Android-smartphones worden bediend en kunnen de kleurmodi, lichtkleuren, timer, helderheid en scenario's worden ingesteld. Geen afstandsbediening nodig. Let op: De LED-strip kan bij de daarvoor bedoelde markeringen eenmalig korter worden gemaakt. Het afgeknipte stuk kan niet meer worden gebruikt! Het afgeknipte stuk kan ook niet meer met behulp van verbindingsmiddelen worden samengevoegd! Voor het aanbrengen van de led-strips moeten oppervlaktes stof- en vetvrij worden gemaakt. ✅ De LED lichtketting heeft een lengte van 2 meter en is ontwikkeld door de beschermingsklasse IP20 voor interieurs. Ideaal voor woonkamer, slaapkamer, hal, keuken, kinderkamer of sportkamer. Versier je huis en gebruik kleuren om een mooie sfeer te creëren.
  ✅ Onze WiFi LED-band is geschikt voor uw Smart Home. Door de compatibiliteit met Alexa/ Echo Dot en Google Home is ook een spraakbesturing van de WLAN-lichtband en een gelijktijdige verbinding met andere Smart Artikelen via TUYA Smart App mogelijk.
  ✅ Ook als u geen stopcontact in de buurt heeft, met behulp van een Powerbank, is deze 5V USB tape bruikbaar. Wees creatief en gebruik het in uw volgende DIY project als decoratie of als verlichting in uw woonruimtes. (Powerbank, 230V adapter en Smartphone niet inbegrepen)
  ✅ De tevredenheid van onze klanten is erg belangrijk voor ons - in geval van problemen of opmerkingen kijken we uit naar uw boodschap. Omvang van de levering:

  ✅ 1x RGB-lichtband (lengte ca.: 2.000 mm) Belangrijke productdetails:

  ✅ Materiaal: Plastic ✅ Kleur: Zwart ✅ Beschermingsklasse: IP20 ✅ slim huis ✅ Besturing via Tuya-App ✅ Google Home, Alexa ingeschakeld ✅ Verlichtingsarmatuur: LED Module ✅ vermogen: 0,1 Watt ✅ Kleurtemperatuur: Selecteerbaar ✅ Levensduur van de verlichting: ca. 25.000 uur ✅ Afmetingen van het product: 2 m lengte

  24,99


  Titel: B.K.Licht Smart LED Strip 2 meter - Alexa en Googl
  Prijs: € 24,99
  Productcode: 9200000125707569


   

Smart Home WiFi LED TV-band bedienbaar via de Tuya-applicatie De zwarte, 2 meter lange LED-strip met 60 kleurrijke lichtdioden verfraait uw interieur. Via de gratis TUYA-app van AppStore en Play Store kan de slimme LED lichtsnoer via iOS- en Androi....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top