Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems

Hazes (Coloured Vinyl) (2LP)


 • Hazes (Coloured Vinyl) (2LP)
  Hazes (Coloured Vinyl) (2LP) 30 tijdloze Hazes hits, waaronder uiteraard ''De Vlieger'', ''Een Beetje Verliefd'', ''Kleine Jongen'' en ''Ik Meen 'T'' maar ook nummers die na zijn overlijden in populariteit zijn toegenomen, door o.a. de film, musical en diverse tv-shows zoals ''Voor Mij Geen Slingers Aan de Wand'', ''Een Vriend'', ''Het Laatste Rondje'', ''Ik Leef Mijn Eigen Leven'' en ''Het Rode Licht''. Alle 8 liedjes op kant 4, waaronder zijn grootste hit ''Blijf bij Mij'', een duet met Gerard Joling, het Hazes lijflied ''Zij Gelooft in Mij'' en de live versie van ''Bloed, Zweet en Tranen'', zijn nog nooit eerder op LP uitgebracht.
  Alle 30 nummers op Hazeszijn speciaal gemastered voor LP. Deze exclusieve dubbel-LP bevat verder, naast een persoonlijk verhaal van John Van de Ven, ook een 4 pagina boekje met daarin een aantal bijzondere foto's. Beschikbaar als gelimiteerde en genummerde editie van 1500 stuks op wit vinyl.

  34,99


  Titel: Hazes (Coloured Vinyl) (2LP)
  Prijs: € 34,99
  Productcode: 9200000130008632


   

30 tijdloze Hazes hits, waaronder uiteraard ''De Vlieger'', ''Een Beetje Verliefd'', ''Kleine Jongen'' en ''Ik Meen 'T'' maar ook nummers die na zijn overlijden in populariteit zijn toegenomen, door o.a. de film, musical en diverse tv-shows zoals ''V....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top