Tel. 0321-333169 Peter Evers
Flevolamb Flevolamb
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen

Zwitsal – Zonnecrème 0% parfum F50 , 75 ml - 1 stu


 • Zwitsal – Zonnecrème 0% parfum F50 , 75 ml - 1 stu
  Zwitsal – Zonnecrème 0% parfum F50 , 75 ml - 1 stu Zwitsal SPF 50+ Parfumvrij Zonnecrème is een verzorgende en waterresistente zonnecrème met factor 50 voor je kindje.

  Waterresistente bescherming Trekt snel in, makkelijk smeerbaar en plakt niet Speciaal voor de gevoelige baby- en kinderhuid, ook voor het gezichtje Zonder parfum UVA/UVB filter Hypoallergeen en dermatologisch getest
  Zwitsal SPF 50+ Parfumvrij Zonnecrème is een verzorgende en waterresistente zonnecrème met factor 50 voor je kindje. Deze zonnecrème met UVA/UVB filter is parfumvrij, dermatologisch getest en geschikt voor het gezichtje en/of gevoelige huidje. Een klein en handig product voor in de (luier)tas. Smeer royaal en om de 2 uur of na het zwemmen en afdrogen. Vermijd direct zonlicht en bescherm extra met kleding en een zonnehoedje.

  Niets is zo heerlijk zacht als de huid van jouw baby. En net als jij willen wij dat zo houden. Daarom zorgen wij er al bijna 100 jaar voor dat onze babyverzorgingsproducten passen bij de speciale eigenschappen van het babyhuidje. We vinden het belangrijk dat onze producten mild, veilig en zacht zijn voor de huid van je baby. Daarom besteden wij veel aandacht aan de kwaliteit van onze producten. Om de kwaliteit en mildheid van onze producten te garanderen, testen we onze producten allemaal dermatologisch. Bovendien zijn onze producten mild, hypoallergeen en pH-huidneutraal. Hiervoor werken onze babyexperts nauw samen met onze medische adviesraad. Omdat we al heel lang babyverzorgingsproducten maken, zijn al vele generaties grootgebracht met onze producten. Dat is iets waar we trots op mogen zijn.

  12,5


  Titel: Zwitsal – Zonnecrème 0% parfum F50 , 75 ml - 1 stu
  Prijs: € 12,50
  Productcode: 9200000107164759


   

Zwitsal SPF 50+ Parfumvrij Zonnecrème is een verzorgende en waterresistente zonnecrème met factor 50 voor je kindje.

Waterresistente bescherming Trekt snel in, makkelijk smeerbaar en plakt niet Speciaal voor de gevoelige baby- en kinderhuid, oo....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top