Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Infrarood thermometer. Snel en betrouwbaar tempera • Infrarood thermometer. Snel en betrouwbaar temperatuur meten. In oor en op voorhoofd. Digitale temperatuurweergave. Vierkleurendisplay. Contactloos meten. Thermometer voor voedsel, drank en omgeving.

  Infrarood thermometer. Snel en betrouwbaar tempera Koorts betekent dat je lichaam vecht tegen een ongewenste indringer. Dat is een goede zaak. Maar te hoge koorts kan gevaarlijk zijn, vooral bij kinderen en kwetsbare ouderen. Als jij of je kind verhoging hebt, wil je dat zo snel mogelijk weten. En wil je ook zeker weten dat je informatie klopt. Daarom is een veilige en betrouwbare thermometer onmisbaar in elk huishouden. En liefst een thermometer die gemakkelijk en comfortabel is in het gebruik.
  Snel, veilig en betrouwbaar Met een infrarood thermometer van New York Biology, meet je snel, veilig en betrouwbaar de temperatuur van babies, kinderen en volwassenen. Maar ook van voedsel, drank en de omgeving waarin je bent, zowel binnen als buiten. Binnen een seconde weet je of je kind verhoging of koorts heeft. Of dat het flesje melk of de babyvoeding op de juiste temperatuur is. Of hoe warm het is in de kamer of auto.
  In het oor of op voorhoofd Niet iedereen vindt het fijn een thermometer in het oor te krijgen. Vooral voor kleine kinderen en babies is dat een onprettig gevoel en kan het leiden tot vervelende situaties. Daarom kan de infrarood thermometer de temperatuur zowel in het oor meten als contactloos op het voorhoofd. Dat laatste kan dankzij een handig opzetkapje. Op die manier hoef je je kind nauwelijks aan te raken en kun je zelfs van een beweeglijke baby de temperatuur gemakkelijk, snel en betrouwbaar meten. Geen gejammer en geworstel dus.
  Temperatuur van voedsel, drank of omgeving Wil je weten of het flesje voor de baby warm genoeg is, of juist niet te warm is? Of dat je de opgewarmde aardappelpuree veilig aan je kind kan geven? Of hoe warm het is in de auto of de slaapkamer waar je kleintje slaapt? Ook dat kan snel, eenvoudig en betrouwbaar met de infrarood thermometer.
  Makkelijk in gebruik De infrarood thermometer is heel gemakkelijk in gebruik. Plaats het kopje van de thermometer in het oor. Of zet het opzetstukje eroverheen en houd de thermometer bij het voorhoofd. Druk op de knop aan de bovenzijde van de thermometer. Na 1 seconde verschijnt de exacte temperatuur in digitale cijfers op de display.
  Simpel meten Voor het meten van drank, voedsel of de omgeving gebruik je ook het opzetstuk. Houd de thermometer bij een flesje, een bord eten of in de lucht en druk op de knop. Na 1 seconde weet je hoe warm het is.
  Vierkleurendisplay en koortsalarm De infrarode thermometer is uitgerust met een handige vierkleurendisplay. Daarmee zie je in één oogopslag wat er aan de hand is. Geel is de kleur van de display in de standby-modus. Is de temperatuur normaal? Dan geeft de vierkleurendisplay de temperatuur in groen aan. Heb je verhoging? Dan verschijnen de cijfers in een oranje achtergrond. En rood betekent dat je koorts hebt. Je kunt ook het koortsalarm instellen - bij een hoge temperatuur gaat dan een piep af. Vind je dat vervelend, dan kun je het alarm ook uitzetten.
  Contactloos meten Wil je je baby ’s nachts snel en ongemerkt temperaturen, zonder hem of haar wakker te maken? Dat kan met het handige opzetkapje: houd de infrarood thermometer bij het voorhoofd van je slapende kind en binnen een seconde zie je de temperatuur. Als je het koortsalarm uitschakelt, hoor je geen piepjes en slaapt je baby heerlijk ongestoord door.
  Temperatuurgeheugen De infrarood thermometer heeft een geheugen dat maar liefst 40 laatst genomen metingen opslaat. Daarmee kun je handig en betrouwbaar de ontwikkeling van de koorts over een periode van een aantal dagen of zelfs weken bijhouden. Zo weet je gemakkelijk of het herstel al is ingezet, of dat het misschien tijd is om een arts te raadplegen.
  Bewaarzak Bewaar de infrarood thermometer handig en hygiënisch in de bijgeleverde bewaarzak, met ruimte voor het opzetstuk en de handleiding. Zo grijp je nooit mis en raak je belangrijke elementen niet kwijt. Ook handig als je de thermometer wilt vervoeren.
  Certificering De infrarood thermometer wordt geleverd met een certificaat, waarmee de betrouwbaarheid van het apparaat wordt gewaarborgd. De thermometer is goedgekeurd door de Amerikaanse Food and Drug Administration, een officiële instantie van het Amerikaanse Ministerie van Volksgezondheid. Ook voldoet het apparaat aan de richtlijnen voor de Europese Medical CE, de instantie die zorgt voor de betrouwbaarheid van medische instrumenten binnen de Europese Unie.
  Handleiding De infrarood thermometer wordt standaard geleverd met een uitgebreide handleiding, waarin staat welke functies de thermometer heeft, hoe het apparaat wordt gebruikt en hoe het bewaard moet worden. Er staat in hoe het opzetkapje snel en eenvoudig vastgeklikt en weer verwijderd kan worden, hoe het koortsalarm werkt en hoe het temperatuurgeheugen kan worden ingesteld. Ook krijg je een quick guide, waarin helder en overzichtelijk te zien is hoe de infrarood thermometer werkt.

  Overzicht van infrarood thermometer
  meten in oor of op voorhoofdmet opzetstukjecontactloos metenmet koortsalarm dat uitgezet kan wordenvierkleurendisplay voor informatie in 1 oogopslaggeheugen voor 40 laatste metingenveilig en betrouwbaarmeting in 1 secondeook meten van voedsel, drank en omgevinghandige en hygiënische bewaarzak


  89


  Titel: Infrarood thermometer. Snel en betrouwbaar tempera
  Prijs: € 89,00
  Productcode: 9300000001311720


   

Koorts betekent dat je lichaam vecht tegen een ongewenste indringer. Dat is een goede zaak. Maar te hoge koorts kan gevaarlijk zijn, vooral bij kinderen en kwetsbare ouderen. Als jij of je kind verhoging hebt, wil je dat zo snel mogelijk weten. En w....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top