Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Flevolamb Flevolamb

Swiffer WetJet Alles-In-Een Dweilsysteem Reiniging


 • Swiffer WetJet Alles-In-Een Dweilsysteem Reiniging
  Swiffer WetJet Alles-In-Een Dweilsysteem Reiniging • Houdt vuil diep in het doekje vast zodat het niet rondgeslingerd wordt • Speciaal ontwikkeld reinigingsmiddel om vet en hardnekkige vlekken te verwijderen • Dubbele jetspray • Alles-in-één dweilsysteem • Veilig voor het reinigen van vrijwel iedere soort vloer
  Veilig op hout
  Swiffer WetJet Reinigingsset geeft je een geweldige reiniging voor vrijwel iedere vloer in je huis. Met een uniek dubbele jetspray heeft dit innovatieve alles-in-één dweilsysteem de absorptie- en vasthoudtechnologie van Swiffer voor een krachtige reiniging. Het reinigingsmiddel maakt het vuil los en tilt het van de vloer, waarna het in het WetJet-doekje terechtkomt en daar vast blijft zitten.

  Geweldige reiniging op bijna elke vloer in je huis Laat vuile vloeren zien wie de baas is met de Swiffer WetJet reinigingsoplossing. De WetJet Spray Mop heeft een tweevoudige sproeiverstuiver, die gelijkmatig de juiste hoeveelheid reinigingsoplossing in een fijne nevel verdeelt voor een krachtige reiniging. De Swiffer WetJet reinigingsoplossing lost vuil op en verwijdert hardnekkig vuil voor een krachtige reiniging. Het heeft een frisse geur voor heerlijk schone vloeren. De WetJet reinigingsoplossing is veilig voor gebruik op vrijwel elk vloertype, inclusief hout, zodat je van een geweldige reiniging kunt genieten in het hele huis.

  Verwijdert hardnekkig vuil De Swiffer WetJet reinigingsoplossing is speciaal ontworpen om vettig, hardnekkig vuil op te lossen en van de vloer op te nemen.

  Frisse geur Swiffer WetJet reinigingsoplossing heeft een frisse geur zodat je vloeren heerlijk schoon worden.

  Veilig op elk vloertype De Swiffer WetJet reinigingsoplossing is veilig voor het schoonmaken van vrijwel elk vloertype, zelfs hout.

  Sluit de handgreep aan Nadat je de Swiffer WetJet Spray Mop uit de doos hebt gehaald, sluit je de handgreep aan en plaats je de batterijen.

  Klaar om schoon te maken Bevestig het Swiffer WetJet doekje aan de onderkant van de Swiffer, met de bedrukte zijde naar de mop gericht. Laad de reinigingsoplossing ondersteboven in het reinigingscompartiment, zodat het deksel in het compartiment terechtkomt.

  Sprayen maar Druk de knop bovenaan de hendel ongeveer twee tot drie seconden in om te beginnen met sprayen. Spray en reinig vrijwel elk vloertype in je huis en geniet van een krachtige reiniging.

  Wegwerpen en vervangen Zodra je ongeveer twee kamers hebt gereinigd, verwijder je het doekje, gooi je het weg en zeg je gedag tegen het vuil. Om de fles met reinigingsoplossing te vervangen, duw je de ontgrendelingsknop voor de fles op het apparaat in en gooi je hem weg in de recyclecontainer.

  23,99 16,05


  Titel: Swiffer WetJet Alles-In-Een Dweilsysteem Reiniging
  Prijs: € 16,05
  Productcode: 9200000109742886


   

• Houdt vuil diep in het doekje vast zodat het niet rondgeslingerd wordt • Speciaal ontwikkeld reinigingsmiddel om vet en hardnekkige vlekken te verwijderen • Dubbele jetspray • Alles-in-één dweilsysteem • Veilig voor het reinigen van v....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top