Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer

tiptoi® Starterset boek Wereldatlas


 • tiptoi® Starterset boek Wereldatlas
  tiptoi® Starterset boek Wereldatlas Op onze aarde is veel te ontdekken. Met tiptoi® gaan kinderen op een reis rond de wereld en leren ze continenten, zeeën, landen en hoofdsteden kennen. Ze tippen zelf met de tiptoi® op de plaatjes in het boek of op de kaart en horen daarbij passende geluiden, liedjes en spannende informatie.
  Met tiptoi® ontdekken kinderen spelenderwijs:

  • de continenten en zeeën
  • landen en hoofdsteden
  • dieren en landschappen
  • mensen, talen en culturen

  Met meer dan 1500 levensechte geluiden, verhalen, dialogen en gedetailleerde afbeeldingen leren ze de wereld en zijn bewoners kennen.
  Met de vele zoek-, tel- en quiz-spellen wordt hun kennis op een speelse manier uitgebreid. De liedjes nodigen uit om mee te zingen.

  tiptoi® maakt van de atlas een bijzondere beleving!

  tiptoi is een innovatief interactief leersysteem waarmee kinderen spelenderwijs de wereld ontdekken. Als het kind met de stift op een afbeelding of tekst tipt, klinken er bijbehorende geluiden, gesproken tekst of muziek. De elektronische intelligentie biedt kinderen de mogelijkheid om boeken en spellen volledig zelfstandig steeds weer opnieuw te beleven.

  Leren was nog nooit zo leuk en levendig als met tiptoi, het interactieve leersysteem van Ravensburger! De unieke stift voegt een compleet nieuwe dimensie toe aan een complete serie tiptoi producten: Tipt een kind op de tiptoi boeken, spellen en puzzels, dan komen deze op fascinerende wijze tot leven. Met de 4 rubrieken ontdekken, weten, vertellen en spelen bestuurd een kind de tiptoi beleving heel eenvoudig zelf!

  Inhoud:
  1 tiptoi® stift
  1 verbindingskabel
  1 tiptoi® boek: 'Mijn grote wereldatlas'
  1 tiptoi® wereldkaart (exclusief voor deze starter-set)
  handleiding stift
  activeringsblaadje

  49,95


  Titel: tiptoi® Starterset boek Wereldatlas
  Prijs: € 49,95
  Productcode: 9200000078479771


   

Op onze aarde is veel te ontdekken. Met tiptoi® gaan kinderen op een reis rond de wereld en leren ze continenten, zeeën, landen en hoofdsteden kennen. Ze tippen zelf met de tiptoi® op de plaatjes in het boek of op de kaart en horen daarbij passende g....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top