Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Flevolamb Flevolamb
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

Logitech G203 Prodigy - Gaming Muis


 • Logitech G203 Prodigy - Gaming Muis
  Logitech G203 Prodigy - Gaming Muis Haal het beste uit jezelf naar boven en speel nauwkeuriger dan ooit tevoren. De Logitech G203 Prodigy is ontworpen rond een gloednieuwe 6000 dpi-sensor. Net als de Logitech G Pro Gaming Mouse heeft de G203 een klassiek ontwerp en strakke contouren die zijn geïnspireerd op de legendarische Logitech G100s Gaming Mouse. Gaminggerichte prestaties zorgen voor razendsnelle reacties op bewegingen en klikken. Met de Logitech Gaming Software maak je eigen profielinstellingen, kies jouw verlichting uit 16,8 miljoen kleuren of programmeer de knoppen. Logitech is toonaangevend in innovatieve ontwikkelingen met 30 jaar ervaring in het onderzoeken en testen van producten in onze hypermoderne laboratoria. Met de Logitech G203 Prodigy wordt de game beter, en jij ook.


  Kenmerken
  DPI 200-6000
  Schakel eenvoudig met de DPI, van pixelprecies richtingen voor sluipschieten tot bliksemsnelle manoeuvres voor een 360 no scope.


  RGB-verlichting
  Met de RGB-verlichting kun je verlichting, helderheid en kleur (16,8 miljoen kleuren) perfect aan jouw stijl, systeem en omgeving aanpassen.


  6 Programmeerbare knoppen
  Programmeer met de Logitech Gaming Software je favoriete opdrachten en macro's voor elk van de knoppen.


  Pakketinhoud
  • Logitech G203 Prodigy
  • Handleiding
  • 2 jaar fabrieksgarantie en volledige productondersteuning

  34,99


  Titel: Logitech G203 Prodigy - Gaming Muis
  Prijs: € 34,99
  Productcode: 9200000073436222


   

Haal het beste uit jezelf naar boven en speel nauwkeuriger dan ooit tevoren. De Logitech G203 Prodigy is ontworpen rond een gloednieuwe 6000 dpi-sensor. Net als de Logitech G Pro Gaming Mouse heeft de G203 een klassiek ontwerp en strakke contouren di....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top