Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Teakhouten meubelen PolderTEAK
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek

SAKURA Koi Water Colors | Aquarel pocketbox (24 kl


 • SAKURA Koi Water Colors | Aquarel pocketbox (24 kl
  SAKURA Koi Water Colors | Aquarel pocketbox (24 kl Een ultiem handige pocketbox met 24 napjes Koi aquarelverf, ideaal om mee te nemen! Deze set bevat een afneembaar palet om kleuren te mengen en de Koi Water Brush - een met water hervulbaar penseel. Zo kun je alle materialen overal met je mee nemen.

  Inhoud:
  24 kleuren napjes aquarelverf
  1 Koi Water Brush
  1 afneembaar palet
  1 sponsje

  Koi
  Aquarelleren gaat niet langer hand in hand met geknoei en veel tekenmateriaal. Ga erop uit en voel de ongekende vrijheid van de gebruiksvriendelijke Koi producten! Deze zijn los én samen te gebruiken.

  Koi Coloring Brush pennen
  Koi Coloring Brush pennen hebben een flexibele, stevige penseelpunt, waarmee je eenvoudig verschillende lijndiktes kunt tekenen door de druk op de punt aan te passen. Na gebruik vormt de penseelstift zich weer naar de oorspronkelijke vorm. De inkt is op waterbasis, waardoor het mogelijk is prachtige kleurovergangen te creëren door verschillende lagen over elkaar te tekenen of door de punten tegen elkaar te houden. Ook is de inkt mengbaar met water. Zo kan je met de Koi Coloring Brush pennen naast tekenen ook aquarelleren.

  Koi Water Brush
  Een penseel met ingebouwd waterreservoir waarmee je onderweg kunt aquarelleren of kunt gebruiken met een andere vloeistof. Hierdoor ben je in staat snel schetsen te maken en onderweg of buiten te schilderen zonder dat je een directe waterbron nodig hebt.

  Koi Water Color Sketch Boxes
  Handige opklapbaar aquareldoosje op zakformaat, inclusief Water Brush. In diverse uitvoeringen.

  37,99 25,99


  Titel: SAKURA Koi Water Colors | Aquarel pocketbox (24 kl
  Prijs: € 25,99
  Productcode: 9200000050362870


   

Een ultiem handige pocketbox met 24 napjes Koi aquarelverf, ideaal om mee te nemen! Deze set bevat een afneembaar palet om kleuren te mengen en de Koi Water Brush - een met water hervulbaar penseel. Zo kun je alle materialen overal met je mee nemen. ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top