Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Adm. Financiële Advisering Kafa
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Flinq Resistance Bands - Weerstandsbanden Fitness


 • Flinq Resistance Bands - Weerstandsbanden Fitness
  Flinq Resistance Bands - Weerstandsbanden Fitness Zelfstandig thuis of buiten fitnessen? Ervaar de perfecte aanvulling op je (thuis) gymnastiekapparatuur. Ontdek de FULL BODY weerstandsbanden set van hoogwaardig elastiek. De multifunctionele fitnessbanden bieden je oneindig veel oefeningen waarmee je elke spiergroep, waar dan ook, kan trainen. Van het trainen van je benen tot aan buikspieroefeningen om de overtollige vetjes weg te sporten; de Resistance Workout banden van FlinQ zijn uiterst geschikt voor zowel beginners als ervaren professionele sporters.

  Voordelen
  ✔ 11-delig complete set voor ontelbare lichaamsoefeningen - zowel boven- als onderlichaam
  ✔ Hoogwaardige sportbanden kwaliteit - De workout banden rollen, glijden of irriteren niet.
  ✔ Licht en compact - Ideaal voor binnen- en buitengebruik.
  ✔ Niveau geschikt voor zowel beginners als professionals - Zowel mannen als vrouwen
  ✔ Veelzijdig gebruik - Te gebruiken voor: Afvallen, fitness, Cardio, Krachttraining, Yoga, Crossfit, Fysiotherapie, pilates enzovoort.

  Ontelbare lichaamsoefeningen
  Dankzij de 11-delige weerstandbanden set, blijft geen spiergroep ongetraind achter. Je hebt een zee aan verschillende mogelijkheden om bijvoorbeeld je benen of billen te trainen. Ook zijn de elastische sportbanden ideaal voor het trainen van je borst-, buik- en rugspieren. Je hebt keuze uit meer dan 150 uiteenlopende oefeningen.

  Hoogwaardige kwaliteit
  Samengesteld uit zorgvuldig gekozen componenten, garanderen wij op-en-topkwaliteit waarbij je geen last hebt van weerstandbanden die wegglijden, rollen of irriteren. Of je de weerstandsbanden intensief of sporadisch gebruikt, de elastische sportbanden verzekeren een voortreffelijke sportervaring.

  Mobiliteit
  Het lichtgewicht en compacte formaat zorgen ervoor dat je het workout setje overal kunt meenemen. Bovendien wordt het setje inclusief opbergzakje geleverd, zodat je de sportbanden net zo makkelijk kunt opbergen, nadat je bijvoorbeeld buiten bent gaan sporten.

  Geschiktheid niveau
  De FlinQ weerstandsbanden set is uiterst geschikt voor zowel beginnende dames en heren sporters, als voor professioneel gebruik. Je bepaalt namelijk zelf hoe zwaar je de oefening maakt. Door net even vanuit een andere hoek aan het touw te trekken maak je een oefeningen zwaarder of juist iets minder zwaar. Je spieren krijgen precies de weerstand die ze nodig hebben om te groeien. Zo word je niet alleen sterker, maar ook fitter. Door de bands toe te voegen of weg te halen kun je het gewicht laten oplopen tot wel 45 kilogram.

  Veelzijdig gebruik
  De volledigheid van het FlinQ weerstandsbandensetje zorgt ervoor dat het setje voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden. Naast de gebruikelijke fitness oefeningen, kan je het setje gebruiken voor cardio, krachttraining, Yoga, Crossfit en fysiotherapie gerelateerde oefeningen. Van het trainen van je kuiten tot aan je billen, van het trainen van borsten tot aan je rugspieren, geen spier blijft gespaard!

  Hoe gebruik je de weerstandsbanden van FlinQ
  Dè perfecte aanvulling op je eigen gymnastiekapparatuur. Dankzij de FlinQ fitnessbanden heb je de mogelijkheid om je spieren waar dan ook te trainen, zonder het gebruik van (zwaar) fitnessapparatuur van bijvoorbeeld jouw sportschool. Je kan een band individueel gebruiken van het trainen van een specifieke spiergroep, je hebt ook de mogelijkheid om onderdelen te combineren om op deze manier meerdere spiergroepen te trainen. Voor iedere spier(groep) zijn er tientallen oefeningen die je kunt uitproberen.Zoek je naar voorbeelden of specifieke oefeningen om bepaalde spier(groepen) te trainen? Bekijk de vele instructiefilms via https://bit.ly/3bOMRnf.

  Vijf kleuren
  De vijf banden leveren gezamenlijk een kracht van zo'n 45 kg.Oplopend in kracht is de gele band het lichtst (4.5kg), daarna de groene band (7kg), vervolgens de rode met 9kg, daarna de blauwe (11kg), en ben je echt toe aan een krachtsinspanning, voeg dan de zwarte toe: 13kg extra.

  Verpakkingsinhoud:11-delige FlinQ Elastische Weerstandsbanden Set:
  5x weerstandsbanden 2x handvatten 1x deuranker 2x enkelbanden 1x opbergtas
  Specificaties
  Gewicht: 430 gram Afmetingen verpakking: 55cm x 45cm x 33cm

  19,5


  Titel: Flinq Resistance Bands - Weerstandsbanden Fitness
  Prijs: € 19,50
  Productcode: 9300000000927092


   

Zelfstandig thuis of buiten fitnessen? Ervaar de perfecte aanvulling op je (thuis) gymnastiekapparatuur. Ontdek de FULL BODY weerstandsbanden set van hoogwaardig elastiek. De multifunctionele fitnessbanden bieden je oneindig veel oefeningen waarmee j....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top