Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Flevolamb Flevolamb
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Canon PIXMA TS9150 - All-in-One printer / Zwart


 • Canon PIXMA TS9150 - All-in-One printer / Zwart
  Canon PIXMA TS9150 - All-in-One printer / Zwart De Canon PIXMA TS9150 is een compacte all-in-one printer, erg geschikt voor enthousiaste en kundige fotografen. De printer levert hoogwaardige prints en komt met 6 single-inktcartridges. Documenten die je wilt printen stuur je wireless vanaf smartphones, tablets, laptops etc. en de printer bedien je eenvoudig via een automatisch kantelbaar paneel met een 12.6 cm groot kleurentouchscreen.  Belangrijkste kenmerken van de Canon PIXMA TS9150:
  Verbind de printer met jouw apparaten via Ethernet, Bluetooth (alleen voor Android) of WiFi. De printer werkt met single-inktcartridges. Je vervangt dus alleen de kleur die op is. Tot de 6 single inkten behoren onder andere de nieuwe Photo Blue-inkt om de kleinste details scherp op papier te krijgen de korreligheid van beelden te verminderen, en de zwarte pigmentinkt voor haarscherpe tekst. Automatisch dubbelzijdig printen. Bespaar inkt met de optionele XL- en XXL-inktcartridges van Canon. Deze snelle printer print een foto zonder witrand van 10 x 15 cm van fotolabkwaliteit in slechts ongeveer 17 seconden. De Canon PIXMA TS9150 heeft een dubbele papierinvoer, dus je print tegelijkertijd foto’s op fotopapier en documenten op gewoon papier. Ontwerp covers en print deze direct op compatibele schijven zoals CD, DVD en BD.
  Eenvoudig gebruik
  De printer is makkelijk te bedienen via het kantelbare kleurentouchscreen. Je navigeert snel door het menu, bekijkt printvoorbeelden en hebt via het scherm toegang tot de cloudservices. Met de Creative Filters verbeter je de foto’s die je wil printen. Met de Canon PIXMA TS9150 kan je ook rechtstreeks vanaf een SD-kaart printen.

  Printen, scannen en delen vanaf social media en de cloud
  Print vanuit, en scan rechtstreeks vanaf de printer naar bijvoorbeeld Facebook, Instagram, Dropbox, Evernote of Google Drive. Printen of scannen doe je binnen enkele seconden met PIXMA Cloud Link, dat toegankelijk is via het scherm van de printer of via de Canon PRINT-app. Let op: Scannen naar cloudservices is alleen beschikbaar wanneer je de originele Canon-inkt gebruikt.

  In de verpakking
  • All-in-One printer – PIXMA TS9150-serie
  • Plaatsing inktcartridges
  • Netsnoer
  • Installatie-CD-ROM
  • Handleidingen

  Goed om te weten ● Gebruik originele Canon inktcartridges voor het beste printresultaat.
  ● Print meer voor minder met XL-Cartridges van Canon. Tot 50% goedkoper per pagina, dus ideaal voor als je veel print.
  ● Hulp nodig met het installeren van de printer? Klik hier!
  ● Lukt het niet om de printer te verbinden met WiFi? Klik hier!

  249,0 229


  Titel: Canon PIXMA TS9150 - All-in-One printer / Zwart
  Prijs: € 229,00
  Productcode: 9200000081768810


   

De Canon PIXMA TS9150 is een compacte all-in-one printer, erg geschikt voor enthousiaste en kundige fotografen. De printer levert hoogwaardige prints en komt met 6 single-inktcartridges. Documenten die je wilt printen stuur je wireless vanaf smartpho....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top