0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Krumble Pizzaschep - Rond RVS - Voor BBQ of oven -


 • Krumble Pizzaschep - Rond RVS - Voor BBQ of oven -
  Krumble Pizzaschep - Rond RVS - Voor BBQ of oven - Met de pizzaschep neem je eenvoudig een hete pizza uit de oven zonder je vingers te branden. Het blad is gemaakt van roestvaststaal en het handvat is van kwalitatief hout. Hierdoor is het product zelfs geschikt voor XL pizza’s of hartige taarten. Gemakkelijk in de schoonmaak en op te hangen door middel van een gaatje in het handvat.

  Meer dan een pizzaschep

  Breng stabiliteit in je pizza of piece of (t)art met behulp van deze pizzaschep. Z’n naam verklapt het niet, toch is deze schep ook inzetbaar voor taart en gebak. Je kunt er grote stukken taart of pizza netjes en moeiteloos mee overhevelen: Uit de doos, in de oven. Uit de oven, recht op je bord. Bij deze handelingen vervorm je het fijne bakwerk niet. Je kunt zelfs de schep inschakelen bij het opstapelen van meerlaags taarten. Je schuift je pizzaschep onder een verdieping biscuit. Deze schuif je vervolgens voorzichtig
  bovenop de taart in wording.

  Ook geschikt voor kleinere keukens

  Hoe groot je (toekomstige) taart of pizza is, de pizzaschep buigt of breekt niet snel. Hij is hittebestendig en draagt perfect wat heet van de bakplaat komt. De knik in het handvat maakt het opscheppen van je lekkernij een zaligheid. Met de dunne rand kom je eenvoudig onder het deeg.

  Met de hand is het heel lastig om een hete pizza te pakken en op je bord te leggen. Met deze schep wordt dat piece of cake. De korte steel maakt de pizzaschep bruikbaar in de kleine keuken. Hij maakt van ons allen pizzamasters. Je schuift een pizza probleemloos in de oven, zonder kans op brandwonden. Het houten handvat heeft een handig ophangoog zodat je de schep simpel in de keuken kunt ophangen. Zo ben je altijd klaar voor the next schep.

  De keuken tool om over op te scheppen

  Het blad is gemaakt van duurzaam roestvaststaal. De harde en gladde afwerkingslaag doet je deegbodem gemakkelijk op en af je pizzaschep schuiven. Besprenkel je taart-, cake- of pizzadeeg voor gebruik ook met wat bloem of maïsmeel. Het zorgt ervoor dat er geen restjes blijven kleven aan de schep.

  Het materiaal is achteraf gemakkelijk te reinigen. Stop hem in een badje van warm water en ontvetter. Of geef hem een plek in de vaatwas. Of deze pizzaspatel je zwaar in de hand ligt? Hij is een pluimpje maar ook een echte krachtpatser. Hij kan de large pizza’s aan, jij ook?

  29,95


  Titel: Krumble Pizzaschep - Rond RVS - Voor BBQ of oven -
  Prijs: € 29,95
  Productcode: 9200000104828569


   

Met de pizzaschep neem je eenvoudig een hete pizza uit de oven zonder je vingers te branden. Het blad is gemaakt van roestvaststaal en het handvat is van kwalitatief hout. Hierdoor is het product zelfs geschikt voor XL pizza’s of hartige taarten. Gem....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top