Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Flevolamb Flevolamb
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Top 10
123 Lens Alle producten ->
BOL.com Alle producten ->
Conrad Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
TradeTrackerKorting Alle producten ->
Ventialtieshop.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

5 x Transparante Kledinghoes - 60 x 120 cm - E-Sho


 • 5 x Transparante Kledinghoes - 60 x 120 cm - E-Sho
  5 x Transparante Kledinghoes - 60 x 120 cm - E-Sho Houd je van schone kleren, zonder vocht, stof of nare geurtjes? De transparante kledinghoezen beschermen je kleding en houden ze schoon. De hoezen beschermen tevens tegen kreuken, dierenharen en motten. De kledinghoezen zijn doorzichtig, hierdoor vind je je kleding gemakkelijk zonder lang te zoeken. De transparante kledinghoezen zijn ook zeer geschikt om mee te nemen op vakantie. Je kleding blijftheerlijkfris en kreukvrij.
  Voordelen ✔ Beschermt tegen stof, motten en houdt kleding fris ✔ Groot formaat, geschikt voor het opbergen van jassen en jurken ✔Transparant, waardoor de kleding zichtbaar is
  Beschermt tegen stof, motten en houdt kleding langer fris Wanneer kleding fris is gewassen, wil je die ook zo lang mogelijk fris houden. De transparante kledinghoezen geven stof, motten en kledingharen geen kans. Hierdoor blijft de kleding in de hoezen lekker lang fris.
  Groot formaat, geschikt voor het opbergen van jassen en jurken Voornamelijk langere kledingstukken mogen niet vies worden omdat ze de grond raken. Deze kledinghoezen houden daar rekening mee. Ze zijn uitgevoerd in groot formaat, waardoor het opbergen van jassen of jurken geen probleem is.
  Inhoud ▪ 5 Transparante kledinghoezen
  Kenmerken ▪ Transparant De kledinghoezen zijn doorzichtig, waardoor je de kleding geordend kunt opbergen. Terugzoeken van de kleding is ook geen probleem. ▪ Kledinghoezen met ritssluiting De kledinghoezen worden gesloten met een ritssluiting. De stevige ritssluiting zorgt ervoor dat de kleding is afgesloten voor motten, stof en dierenharen.


  Vraag en Antwoord Wat zijn kledinghoezen? Kledinghoezen zijn hoezen die worden gebruikt om kleding te beschermen tegen nare geurtjes, stof en dierenharen. Door het gebruik van kledinghoezen krijgen motten geen kans om de kleren te beschadigen. Kleding blijft langer mooi. Kledinghoezen zijn licht en ze beschermen de kleding tegen kreuken en vuil.
  Waarom het gebruik van kledinghoezen? Kledinghoezen worden veel gebruikt door designers die vaak reizen. Het is belangrijk dat de designer kleding beschermd is tegen vuil op de grond. Maar ook voor thuis zijn kledinghoezen erg handig. Ze beschermen dure kleding tegen vuil en vieze geurtjes. Kledinghoezen fungeren tevens als bescherming tegen vocht. Verder kun je de kledinghoezen gemakkelijk meenemen op reis of in de auto.

  22,95


  Titel: 5 x Transparante Kledinghoes - 60 x 120 cm - E-Sho
  Prijs: € 22,95
  Productcode: 9200000119845400


   

Houd je van schone kleren, zonder vocht, stof of nare geurtjes? De transparante kledinghoezen beschermen je kleding en houden ze schoon. De hoezen beschermen tevens tegen kreuken, dierenharen en motten. De kledinghoezen zijn doorzichtig, hierdoor v....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top