Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Flevolamb Flevolamb

This Is Who We Are


 • This Is Who We Are
  This Is Who We Are Het nieuwe album van DI-RECT met onder andere de singles 'Times Are Changing' en 'This Is Who We Are'.

  Hoe duidelijk kan een statement zijn? This Is Who We Are. Dit is DI-RECT. Eind vorig jaar -na het vertrek van Tim- gecompleteerd met zanger Marcel en toetsenist Vince is DI-RECT DI-RECTer dan ooit. Was de eerste single Times Are Changing een voorbode op wat komen zou? Deze vraag kan met een volmondig JA! beantwoord worden. Met een nieuwe sound die duidelijk invloeden laat horen van 10 jaar optreden en muziek maken, een jaar lang Tommy van The Who spelen, met veel meer Brits georienteerde arrangementen. De band klapt bijna uit elkaar van energie en creativiteit en dat hoor je ontegenzeggelijk terug in dit album. Van het al bekende Times Are Changing, naar nieuwe single en titletrack This Is Who We Are, van het psychedelische Flies, Ants & Elephants dat flirt met de 70's, via de hevig ontsporende bluesrocktrack Walk With Me tot gevoelige ballad Hold On. Het album is opgenomen in Liverpool met producer James Lewis, die onder meer werkte met Arctic Monkeys en The Zutons.

  13 nummers met een eigen smoel, maar toch heel erg DI-RECT. Maar dan DI-RECT v2.0

  19,99


  Titel: This Is Who We Are
  Prijs: € 19,99
  Productcode: 1000004008676260


   

Het nieuwe album van DI-RECT met onder andere de singles 'Times Are Changing' en 'This Is Who We Are'.

Hoe duidelijk kan een statement zijn? This Is Who We Are. Dit is DI-RECT. Eind vorig jaar -na het vertrek van Tim- gecompleteerd met zanger Marc....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top