Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
TradeTrackerKorting Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

ScreenON - AMD - Works - Home PC.Z11034 WiFi


 • ScreenON - AMD - Works - Home PC.Z11034 WiFi
  ScreenON - AMD - Works - Home PC.Z11034 WiFi De ScreenON – Intel – Works – Home WiFi PC.Z11034 is geschikt om op elke plek in huis neer te zetten, voor zakelijk en dagelijks gebruik. De AMD A6-9500 biedt voldoende snelheid voor zakelijk en dagelijks gebruik. Het 8 GB werkgeheugen is ruim voldoende voor dagelijks gebruik. De 120GB SSD werkt sneller dan een traditionele harde schijf en is daarnaast ook stiller.
  Onze specialist adviseert deze desktop voor: Dagelijks gebruik: deze desktop is uitermate geschikt voor internetten, e-mailen en tekstverwerking.Studie: verslagen uitwerken in Word en presentaties maken in Powerpoint.Zakelijk gebruik. Deze desktop wordt niet aanbevolen voor: Foto- en videobewerking: de processor is hiervoor niet snel genoeg en ook de videoprestaties zijn hiervoor niet geschikt. Bent u op zoek naar een desktop voor bijvoorbeeld Photoshop of videobewerking bekijk dan andere desktops uit ons uitgebreide assortiment. Kies hiervoor een desktop met minimaal een Intel Core I5 processor en een zwaardere grafische kaart.Gaming: De desktop heeft niet de eigenschappen voor het spelen van de meest recente games. Bent u op zoek naar een desktop specifiek geschikt voor het spelen van de meest recente spellen bekijk dan andere desktops uit ons uitgebreide assortiment. Kies hiervoor een desktop met minimaal 8 GB werkgeheugen en een NVIDIA 1050 TI.
  Goed om te weten: Deze desktop is voorzien van Windows 10 Pro.Deze desktop is niet voorzien van een DVD/CD speler/brander.Deze desktop is niet voorzien van een muis en toetsenbord.

  299


  Titel: ScreenON - AMD - Works - Home PC.Z11034 WiFi
  Prijs: € 299,00
  Productcode: 9300000001214200


   

De ScreenON – Intel – Works – Home WiFi PC.Z11034 is geschikt om op elke plek in huis neer te zetten, voor zakelijk en dagelijks gebruik. De AMD A6-9500 biedt voldoende snelheid voor zakelijk en dagelijks gebruik. Het 8 GB werkgeheugen is ruim vold....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top