Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Adm. Financiële Advisering Kafa
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Tefal Only Cook Hapjespan - Ø 24 cm


 • Tefal Only Cook Hapjespan - Ø 24 cm
  Tefal Only Cook Hapjespan - Ø 24 cm Deze voordelige Tefal Only Cook hapjespan - Ø 24 cm is voorzien van de sterke en 100% veilige Tefal anti-aanbaklaag (vrij van PFOA). Tijdens het bakken heb je geen boter of olie meer nodig waardoor al jouw gerechten op een gezonde manier worden bereid.

  KENMERKEN

  • Diameter van 24 cm
  • Hapjespan
  • Handige warmte-indicator
  • Ideaal voor éénpansgerechten en grotere hoeveelheden
  • Mooi bakresultaat door egale warmteverspreiding
  • Veilige anti-aanbaklaag
  • Geschikt voor oven en vaatwasser

  EXTRA INFORMATIE
  Thermo-Spot, de handige warmte-indicator
  Ook de bekende rode Thermo-Spot van Tefal is vernieuwd. De rode warmte-indicator in het midden van de pan vertelt je nu nog duidelijker wanneer de pan de ideale baktemperatuur heeft bereikt. De cirkel in de rode stip kleurt op dat moment namelijk effen rood zodat je precies weet wanneer je kunt beginnen met bakken. Hierdoor gaan belangrijke vitamines niet verloren en behoudt het gerecht zijn optimale smaak en textuur. Voor elke dag heerlijk en gezond koken!

  Ideaal voor éénpansgerechten en grotere hoeveelheden
  Door de hoge rechte rand is de hapjespan ideaal voor het bereiden van éénpansgerechten en grotere hoeveelheden. En dankzij het glazen deksel verliest het gerecht minder vocht en kun je het bakproces goed in de gaten houden. Het deksel houdt de maaltijd tevens lekker lang warm op tafel.
  Mooi bakresultaat door egale warmteverspreiding
  De hapjespan heeft een sterke bodem die niet vervormt en ervoor zorgt dat de warmte gelijkmatig over de hele bodem wordt verspreid. Hierdoor heb je altijd een mooi egaal bakresultaat. De comfortabele handgreep ligt heel prettig in de hand en zorgt daarmee voor optimaal kookplezier.
  Veilige anti-aanbaklaag
  De sterke Tefal anti-aanbaklaag is 100% veilig (geen PFOA) en van een hoge kwaliteit waardoor je zelfs zonder boter of olie kunt bakken.
  Geschikt voor oven en vaatwasser
  Door de hoge kwaliteit anti-aanbaklaag, waarvan ook de buitenzijde is voorzien, is het schoonmaken van de pan meer dan eenvoudig. Je kunt de hapjespan (zonder deksel) tot 175°C in de oven gebruiken en hij is geschikt voor gebruik op alle warmtebronnen, behalve inductie. En ben je klaar met koken, dan kan de pan ook in de vaatwasmachine worden gereinigd.

  Met de nieuwe Only Cook pannenlijn maakt Tefal haar wereldwijde Nr.1 positie met Cookware producten meer dan waar!

  31,99


  Titel: Tefal Only Cook Hapjespan - Ø 24 cm
  Prijs: € 31,99
  Productcode: 9200000059542319


   

Deze voordelige Tefal Only Cook hapjespan - Ø 24 cm is voorzien van de sterke en 100% veilige Tefal anti-aanbaklaag (vrij van PFOA). Tijdens het bakken heb je geen boter of olie meer nodig waardoor al jouw gerechten op een gezonde manier worden berei....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top