Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Teakhouten meubelen PolderTEAK
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Tefal Only Cook Hapjespan - Ø 24 cm


 • Tefal Only Cook Hapjespan - Ø 24 cm
  Tefal Only Cook Hapjespan - Ø 24 cm Deze Tefal Only Cook hapjespan - Ø 24 cm is voorzien van de sterke en 100% veilige Tefal anti-aanbaklaag (vrij van PFOA). Tijdens het bakken heb je geen boter of olie meer nodig waardoor al jouw gerechten op een gezonde manier worden bereid.

  Thermo-Spot, de handige warmte-indicator
  Ook de bekende rode Thermo-Spot van Tefal is vernieuwd. De rode warmte-indicator in het midden van de pan vertelt je nu nog duidelijker wanneer de pan de ideale baktemperatuur heeft bereikt. De cirkel in de rode stip kleurt op dat moment namelijk effen rood zodat je precies weet wanneer je kunt beginnen met bakken. Hierdoor gaan belangrijke vitamines niet verloren en behoudt het gerecht zijn optimale smaak en textuur. Voor elke dag heerlijk en gezond koken!

  Ideaal voor éénpansgerechten en grotere hoeveelheden
  Door de hoge rechte rand is de hapjespan ideaal voor het bereiden van éénpansgerechten en grotere hoeveelheden. En dankzij het glazen deksel verliest het gerecht minder vocht en kun je het bakproces goed in de gaten houden. Het deksel houdt de maaltijd tevens lekker lang warm op tafel.

  Mooi bakresultaat door egale warmteverspreiding
  Deze Tefal hapjespan heeft een sterke bodem die niet vervormt en ervoor zorgt dat de warmte gelijkmatig over de hele bodem wordt verspreid. Hierdoor heb je altijd een mooi egaal bakresultaat. De comfortabele handgreep ligt heel prettig in de hand en zorgt daarmee voor optimaal kookplezier.

  Veilige anti-aanbaklaag
  De sterke Tefal anti-aanbaklaag is 100% veilig (geen PFOA) en van een hoge kwaliteit waardoor je zelfs zonder boter of olie kunt bakken.

  Geschikt voor oven en vaatwasser
  Door de hoge kwaliteit anti-aanbaklaag, waarvan ook de buitenzijde is voorzien, is het schoonmaken van de pan meer dan eenvoudig. Je kunt deze hapjespan van Tefal (zonder deksel) tot 175°C in de oven gebruiken en hij is geschikt voor gebruik op alle warmtebronnen, behalve inductie. En ben je klaar met koken, dan kan de pan ook in de vaatwasmachine worden gereinigd.

  Productvoordelen:
  De anti-aanbaklaag van deze Tefal Only Cook hapjespan is PFOA-vrij.
  Door de hoge rand is deze Tefal hapjespan uitermate geschikt voor grote hoeveelheden, maar ook voor éénpansgerechten zoals pasta of een lekkere Indiase curry.
  Deze Tefal hapjespan kan in de vaatwasser, zodat je hem niet met de hand hoeft af te wassen.
  Deze Tefal hapjespan is geschikt voor gas, halogeen, elektrisch en keramische fornuizen. Ook kun je de pan in de oven tot 175°C gebruiken.

  Productkenmerken van de Tefal Only Cook Hapjespan:
  Diameter van 24 cm
  Hapjespan
  Handige warmte-indicator
  Ideaal voor éénpansgerechten en grotere hoeveelheden
  Mooi bakresultaat door egale warmteverspreiding
  Veilige anti-aanbaklaag
  Geschikt voor oven en vaatwasser
  Geschikt voor gas, keramische, elektrische en halogene fornuizen, niet voor inductie.

  31,99


  Titel: Tefal Only Cook Hapjespan - Ø 24 cm
  Prijs: € 31,99
  Productcode: 9200000059542319


   

Deze Tefal Only Cook hapjespan - Ø 24 cm is voorzien van de sterke en 100% veilige Tefal anti-aanbaklaag (vrij van PFOA). Tijdens het bakken heb je geen boter of olie meer nodig waardoor al jouw gerechten op een gezonde manier worden bereid.

Ther....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top