Tel. 0321-333169 Peter Evers
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Adm. Financiële Advisering Kafa
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl

Tefal Only Cook Koekenpan - Ø 20 cm


 • Tefal Only Cook Koekenpan - Ø 20 cm
  Tefal Only Cook Koekenpan - Ø 20 cm Deze voordelige Tefal Only Cook koekenpan - Ø 20 cm is voorzien van de sterke en 100% veilige Tefal anti-aanbaklaag (vrij van PFOA). Tijdens het bakken heb je geen boter of olie meer nodig. Ideaal voor het gezond bereiden van allerlei soorten groenten, vlees en vis.

  Thermo-Spot, de handige warmte-indicator
  Ook de bekende rode Thermo-Spot van Tefal is vernieuwd. De rode warmte-indicator in het midden van de pan vertelt je nu nog duidelijker wanneer de pan de ideale baktemperatuur heeft bereikt. De cirkel in de rode stip kleurt op dat moment namelijk effen rood zodat je precies weet wanneer je kunt beginnen met bakken. Hierdoor gaan belangrijke vitamines niet verloren en behoudt het gerecht zijn optimale smaak en textuur. Voor elke dag heerlijk en gezond koken!

  Mooi bakresultaat door egale warmteverspreiding
  Deze Tefal koekenpan heeft een sterke bodem die niet vervormt en ervoor zorgt dat de warmte gelijkmatig over de hele bodem wordt verspreid. Hierdoor heb je altijd een mooi egaal bakresultaat. De comfortabele handgreep ligt heel prettig in de hand en zorgt daarmee voor optimaal kookplezier.

  Veilige anti-aanbaklaag
  De sterke Tefal anti-aanbaklaag is 100% veilig (geen PFOA) en van een hoge kwaliteit waardoor je zelfs zonder boter of olie kunt bakken.

  Geschikt voor oven en vaatwasser
  Door de sterke anti-aanbaklaag, waarvan ook de buitenzijde is voorzien, is het schoonmaken van de pan meer dan eenvoudig. Je kunt de koekenpan tot 175°C in de oven gebruiken en hij is geschikt voor gebruik op alle warmtebronnen, behalve inductie. En ben je klaar met koken, dan kan de pan ook in de vaatwasmachine worden gereinigd.

  Productvoordelen:
  Deze Tefal Only Cook koekenpan heeft een anti-aanbaklaag vrij van PFOA.
  Deze Tefal koekenpan kan ook in de oven gebruikt worden tot 175°C.
  De Tefal Only Cook pannenserie kan schoongemaakt worden in de vaatwasser.
  Deze koekenpan is geschikt voor gas, keramisch, halogeen en elektrische fornuizen.

  Producteigenschappen van de Tefal Only Cook koekenpan:
  Diameter van 20 cm Koekenpan Handige warmte-indicator Mooi bakresultaat door egale warmteverspreiding Veilige anti-aanbaklaag Geschikt voor oven en vaatwasser

  13,99


  Titel: Tefal Only Cook Koekenpan - Ø 20 cm
  Prijs: € 13,99
  Productcode: 9200000059682519


   

Deze voordelige Tefal Only Cook koekenpan - Ø 20 cm is voorzien van de sterke en 100% veilige Tefal anti-aanbaklaag (vrij van PFOA). Tijdens het bakken heb je geen boter of olie meer nodig. Ideaal voor het gezond bereiden van allerlei soorten groente....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top