Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Anti Diefstal Waterdichte Rugzak Inclusief Usb Opl


 • Anti Diefstal Waterdichte Rugzak Inclusief Usb Opl
  Anti Diefstal Waterdichte Rugzak Inclusief Usb Opl Zoek jij nog een goede rugzak waarmee je niet meer hoeft na te denken of er iets gestolen kan worden?

  Met deze mooie anti diefstal rugzak hoef jij je daar niet meer druk over te maken. Deze tas is beveiligd met een cijferslot waardoor zakkenrollers niet bij uw waardevolle spullen kunnen komen. Ook is deze rugtas van een speciaal materiaal gemaakt waardoor deze waterdicht is en erg sterk, zo kan de tas niet opengesneden worden. Deze tas is uitgerust met een usb poort zodat als je telefoon leeg dreigt te raken je hem zo in de oplader kan doen.

  Draagcomfort

  Een rugtas moet altijd lekkerzitten. vaak hebben rugtassen last van een verkeerde maatvoering waardoor je last krijgt van je schouders. met deze rugtas heb je daar geen last van, met de schuimen banden zit deze rugtas precies goed en krijg je geen last van je schouders

  Veel ruimte

  Deze rugtas biedt heel veel ruimte. Door de vele compartimenten hoef je je geen zorgen meer te maken over waar je iets moet opbergen.Ook heeft de rugtas een laptopvak voor laptops tot 15,6'', een hoofdvak voor boeken een camera of een headset, een middencompartiment voor je opladers en telefoon, en een voorvakje voor kleine dingen zoals pennen,sleutels of een portemonnee.

  Kortom is deze antidiefstal rugzak, DE rugzak voor jong en oud en door de zwarte en grijze kleur tijdloos mooi. Heel veel opbergruimte en sterk waterdicht materiaal.

  29,99 29,99


  Titel: Anti Diefstal Waterdichte Rugzak Inclusief Usb Opl
  Prijs: € 29,99
  Productcode: 9200000116258213


   

Zoek jij nog een goede rugzak waarmee je niet meer hoeft na te denken of er iets gestolen kan worden?

Met deze mooie anti diefstal rugzak hoef jij je daar niet meer druk over te maken. Deze tas is beveiligd met een cijferslot waardoor zakkenroller....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top