Tel. 0321-333169 Peter Evers
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Teakhouten meubelen PolderTEAK

Westmark Duplex Eiersnijder 13,5 x 7,9 x 2,9 cm -


 • Westmark Duplex Eiersnijder 13,5 x 7,9 x 2,9 cm -
  Westmark Duplex Eiersnijder 13,5 x 7,9 x 2,9 cm - Gelijkmatige plakjes ei snijd je met deze Duplex eiersnijder van Westmark. Deze sterke en professionele eiersnijder is gemaakt van gecoat aluminium en heeft afzonderlijke RVS snijdraden. Deze snijdraden hebben een lange levensduur, omdat ze individueel gespannen zijn. De eieren kunnen op twee manieren gesneden worden in de lengte of in de breedte. Alles is mogelijk met deze praktische keukentool! De handige greep maakt het mogelijk de eieren zeer snel te snijden. Na gebruik kan de eiersnijder gereinigd worden in de vaatwasmachine. De afmeting van deze snijder is 13,5 x 7,9 x 2,9 cm.

  Belangrijkste kenmerken
  • Materiaal: Aluminium en RVS
  • Inhoud set: 1 eiersnijder
  • Serie: Duplex
  • Merk: Westmark
  • Kleur: Zilver
  • Afmeting: 13,5 x 7,9 x 2,9 cm
  • Vaatwasmachinebestendig: Ja

  Westmark
  50 jaar geleden is het Duitse Westmark begonnen met een innovatief product, de dunschiller. Vandaag de dag is hier een uitgebreid assortiment slimme en praktische keukenhulpen aan toegevoegd. Ieder product van Westmark is erg gebruiksvriendelijk en maakt het bereiden van ingrediënten en gerechten echt gemakkelijker en hygiënischer. Daarnaast wordt een groot gedeelte van het assortiment van Westmark “in huis” geproduceerd en zijn zij ISO-gecertificeerd.

  19,36


  Titel: Westmark Duplex Eiersnijder 13,5 x 7,9 x 2,9 cm -
  Prijs: € 19,36
  Productcode: 9200000005802997


   

Gelijkmatige plakjes ei snijd je met deze Duplex eiersnijder van Westmark. Deze sterke en professionele eiersnijder is gemaakt van gecoat aluminium en heeft afzonderlijke RVS snijdraden. Deze snijdraden hebben een lange levensduur, omdat ze individu....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top