Teakhouten meubelen PolderTEAK
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling

Google Nest WiFi Router en WiFi Punt - Mesh Wifi /


 • Google Nest WiFi Router en WiFi Punt - Mesh Wifi /
  Google Nest WiFi Router en WiFi Punt - Mesh Wifi / De Google Nest WiFi Router en WiFi Punt, is een multiroom WiFi Systeem in de kleur wit. De router heeft de volgende eigenschappen:

  ● Deze Nest Wifi-apparaten werken samen om overal in je huis snelle en betrouwbare wifi te leveren en buffering te voorkomen. Deze twee punten zullen ongeveer twee verdiepingen in huis van dekking kunnen voorzien. Mocht je meer dekking nodig hebben, dan kan je dit makkelijk uitbreiden met een extra wifi punt. ● Nest Wifi-punten hebben een speaker met de Google Assistent voor extra hulp in huis. En ze werken met duizenden gekoppelde apparaten van de merken die je graag gebruikt. ● Luister naar muziek, beheer je wifi-netwerk en meer, allemaal met je stem. ● Werkt intelligent op de achtergrond om je wifi snel te houden. Loop tijdens een videogesprek door het hele huis zonder dat het signaal zwakker wordt. Dankzij automatische updates blijft je netwerk veilig en betrouwbaar. ● Nest Wifi is gemakkelijk in de Google Home-app in te stellen. ● Koppel en beheer apparaten in je netwerk. En pauzeer wifi om de schermtijd voor je kinderen te beperken. ● Eén Nest Wifi-router met één Wifi-punt is sterk genoeg om tot tweehonderd verbonden apparaten te verwerken en snel genoeg om meerdere 4K-video's tegelijk te streamen. ● Nest Wifi is geschikt voor het Google Wifi-systeem van de vorige generatie.

  205,77


  Titel: Google Nest WiFi Router en WiFi Punt - Mesh Wifi /
  Prijs: € 205,77
  Productcode: 9200000130126937


   

De Google Nest WiFi Router en WiFi Punt, is een multiroom WiFi Systeem in de kleur wit. De router heeft de volgende eigenschappen:

● Deze Nest Wifi-apparaten werken samen om overal in je huis snelle en betrouwbare wifi te leveren en buffering te ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top