Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Premium design mondkapje/mondmasker "roze bloemen"


 • Premium design mondkapje/mondmasker "roze bloemen"
  Premium design mondkapje/mondmasker Let op: Dit zijn geen medische mondkapjes. Raadpleeg voor corona-advies altijd de overheid. Er is maximum bestelhoeveelheid van 10 stuks per klant. Bestellingen met meer dan 10 stuks worden geannuleerd.

  Omschrijving: Zoek je een top kwaliteit mondkapje dan is dit de juiste oplossing voor je! Dit mondkapje/mondmasker is 3 laags, heeft filterende eigenschappen en is bedoeld voor civiel gebruik. De middelste laag is een actieve antibactiële zilvermembraan die een zeer zuiverende werking biedt. De laag die het gezicht aanraakt bestaat uit viscose en PES. Deze laag is anti-allergeen en werkt als een extra filter. Premium design mondkapje met actieve antibacteriële zilvermembraan! Deze unieke en hygiënische mondkapje/mondmasker is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Dit mondkapje is wasbaar en herbruikbaar. Kan gewassen worden tot op 60 graden! Wassen vermindert de effectiviteit van het actieve zilvermembraan niet! Dus kan onbeperkt worden gewassen. Het heeft een universele maatvoering waardoor deze bij iedereen goed past en we bieden diverse leuke designs. Wij aanvaarden géén enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen door het gebruik, of onjuiste gebruik, van deze niet medische mondkapjes.Wij adviseren om gebruik te maken van de R.I.V.M. richtlijnen hieromtrent. De kleur van de rubberen band kan niet worden gekozen. Dit product is uitgesloten van retour.

  10


  Titel: Premium design mondkapje/mondmasker "roze bloemen"
  Prijs: € 10,00
  Productcode: 9300000001836385


   

Let op: Dit zijn geen medische mondkapjes. Raadpleeg voor corona-advies altijd de overheid. Er is maximum bestelhoeveelheid van 10 stuks per klant. Bestellingen met meer dan 10 stuks worden geannuleerd.

Omschrijving: Zoek je een ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top