Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Adm. Financiële Advisering Kafa
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Face Shield Zwart Anti Condens - Gelaatsbeschermin


 • Face Shield Zwart Anti Condens - Gelaatsbeschermin
  Face Shield Zwart Anti Condens - Gelaatsbeschermin Face Shield
  Een comfortabel en beschermend gevoel beleven op je werkvloer of buiten dan is de Face Protection Shield vol-gelaatsmasker ideaal voor jou. Deze Face Protection Shield voor niet medische doeleinden beschermd je omgeving en jezelf bij nauwer contact met iemand wanneer nauw contact niet te vermijden is op de werkvloer. Het is speciaal ontwikkeld om je te kunnen beschermen tegen spattingen van buitenaf. Dankzij de Face Protection Shield gelaatsmasker kan je natuurlijk blijven ademen en creëert geen irritatie aan en rondom de mond en ogen tevens zit er een anti condens laag op! Voordelen: Fijn om te gebruiken Herbruikbaar Geen irritatie rondom de mond en ogen Anti condens Ultra-licht (40 gram) Transparant Tevredenheidsgarantie:
  Wij Elite Parts NL geloven in de kwaliteit van onze producten en streven ernaar iedereen te kunnen helpen. Bent u niet tevreden met uw aankoop? Wij kijken altijd samen naar een gepaste oplossing.

  8,99


  Titel: Face Shield Zwart Anti Condens - Gelaatsbeschermin
  Prijs: € 8,99
  Productcode: 9300000002015162


   

Face Shield
Een comfortabel en beschermend gevoel beleven op je werkvloer of buiten dan is de Face Protection Shield vol-gelaatsmasker ideaal voor jou. Deze Face Protection Shield voor niet medische doeleinden beschermd je omgeving en jezelf bij na....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top