Teakhouten meubelen PolderTEAK
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

2 Verstelbare Dumbells - Totaal 30KG - Met Train S


 • 2 Verstelbare Dumbells - Totaal 30KG - Met Train S
  2 Verstelbare Dumbells - Totaal 30KG - Met Train S Let Op: Vanwege extreme vraag naar dit product in combinatie met de COVID-19 maatregelen die onze leverancier en wij van Herculez ondervinden verwachten wij dit product pas weer eind juni te kunnen leveren. Om u tegemoet te komen zullen wij een Gratis Fitness Elastiek Set, en een Extra Kleinigheidje aan uw bestelling toevoegen. Thuis Sporten: Verstelbare Dumbells Het is afgelopen met het gepruts van allerlei verschillende dumbells die uw ruimte in beslag nemen. Thuis sporten doet u niet meer met allerlei verschillende dumbbells! Met onze Verstelbare Dumbbells heeft u slechts één Dumbbell Set nodig om met verschillende gewichten te kunnen trainen. Het gewicht is instelbaar naar wens. U krijgt van ons twee dumbbells die in totaal goed zijn voor 30 KG (15 KG per dumbbell), dat is nog eens serieus gewicht! Onze Complete Dumbell Set is de ideale oplossing om thuis verschillende fitness oefeningen uit te kunnen voeren zonder veel verschillende dumbells in bezit te hebben.
  Dit scheelt enorm veel ruimte, terwijl u alsnog alle gewichten bezit die u nodig hebt.

  Geavanceerde Trainingsschema Verder krijgt u van ons ook een geavanceerde trainingsschema mee, deze kunt u thuis of buiten direct volgen. U heeft hiervoor geen enkele andere materiaal voor nodig. Wij hebben het schema zodanig ontwikkeld dat uw bestelde dumbbells en uw eigen lichaam het enige is wat u nodig hebt. Maar desondanks: onderschat dit trainingschema niet! Dit trainingsschema is het bewijs dat er ook grenzen verlegd kunnen worden zonder andere fitness materialen in bezit te hebben. Uiteraard hoeft u het trainingsschema niet exact op te volgen, u kunt het ook ter inspiratie gebruiken en hier en daar tweaken naar eigen wens. Maar als u wel zin hebt in een uitdaging, raden wij aan het schema eens uit te proberen.

  Uw doorzettingsvermogen zal op de proef worden gesteld!

  VOORDELEN ✔ U heeft slechts één paar dumbells nodig; Ruimtebesparend;

  ✔ Met Gratis Geavanceerde Trainingsschema die u direct thuis (of buiten) kunt volgen, of waaruit u juist inspiratie uit kunt halen;

  ✔ Optimaal Thuis Sporten ✔ Stevig en Comfortabel; ✔ Geschikt voor Beginners en Gevorderden; ✔ Gewichten zijn Instelbaar Naar Wens; ✔ Eenvoudig Uitbreidbaar met Halterschijven die ook een boring hebben van 30 mm. SPECIFICATIES Materiaal: Gietijzer. Uitbreidbaar: Van ons krijgt u halterschijven die in totaal goed zijn voor 30 KG. Maar mocht u uw eigen halterschijven hebben, of extra halterschijven willen kopen, dan is dit mogelijk. De halterstangen kunnen namelijk uitgebreid worden tot 200 KG. Let er wel op dat de halterschijven een boring hebben van 30 mm.

  Let Op: Dit Zijn Hardlopers. Bestel Vandaag Nog En Profiteer Direct! OP is namelijk écht OP!

  189


  Titel: 2 Verstelbare Dumbells - Totaal 30KG - Met Train S
  Prijs: € 189,00
  Productcode: 9300000001937342


   

Let Op: Vanwege extreme vraag naar dit product in combinatie met de COVID-19 maatregelen die onze leverancier en wij van Herculez ondervinden verwachten wij dit product pas weer eind juni te kunnen leveren. Om u tegemoet te komen zullen wij een Grat....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top