Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Nomio Solar Fontein op Zonne Energie – Fontein Pom


 • Nomio Solar Fontein op Zonne Energie – Fontein Pom
  Nomio Solar Fontein op Zonne Energie – Fontein Pom Deze milieuvriendelijke fontein brengt sfeer en leven naar uw tuin of balkon. De fontein is uitgerust met acht opzetstukken en maar liefst 10 sproei combinaties! Naast het strakke ontwerp en het rustgevende effect zorgt het circulerende vermogen van het fonteintje ervoor dat jouw vijver en vissen er ook nog een extra voordeel van hebben!

  Ons nieuwe model met extra opzetstukken en verbeterde functie De fontein heeft 8 opzetstukjes en 10 sproeicombinaties, elke opzetstukje geef een uniek effect. De levensduur van de waterpomp is verlengd. Dit model komt nu mét zuignapjes zodat de fontein vast in de waterbak staat en niet meer het water buiten de bak sproeit. Milieuvriendelijke drijvende fontein op zonne-energie Er is geen batterij of oplader nodig om de fontein aan te zetten. Dit fonteintje werkt op zonne-energie. Ook is het compact van maat en biedt dit model maar liefst een levensspan van meer dan 10.000 uur! 10 Sproeicombinaties Dit model komt met 8 opzetstukken en in totaal 10 sproeicombinaties, zo kan je zelf uitkiezen op welke wijze je de fontein laat sproeien. Hierbij geldt hoe meer zonlicht, hoe beter het effect van de diverse opzetstukken naar voren komt. De waterstralen kunnen wel 30 tot 55cm hoog komen! Gezond voor je vijver en vissen De fontein houdt het water in je vijver circulerend, hierdoor is er een betere uitwisseling van stoffen mogelijk aan het wateroppervlak en je vijverwater kan ook meer zuurstof opnemen. Dit is niet alleen beter voor de gezondheid van je vijver en de vissen, maar laat je vijver ook nog eens extra stralen. Stil en veilig De fontein produceert maximaal 40 decibel, waardoor je extra kunt genieten van het rustgevende effect van de vallende waterstralen op het oppervlakte van je vijvertje. Ook is de fontein veilig in gebruik door de maximale lage elektrische spanning van 7 Volt. Voordelen: ✔ Verbeterd model ✔ Milieuvriendelijk door zonne-energie, geen batterij nodig ✔ 10 sproeicombinaties ✔ >10.000 uur plezier ✔ Gezond voor je vijver en vissen ✔ Stil en veilig ✔ Klein en strak ontwerp Niet tevreden? 30 dagen bedenktijd én gratis retourneren! Tips: Zet bij het eerste keer gebruik de fontein zonder opzetstuk neer in het water om het lucht uit de pomp te halen. Deze stap is erg belangrijk, anders komt er mogelijk geen hoge waterstraal uit de het opzetstuk. Laat de pomp in het water staan, anders kan dit de levensduur verkorten van de pomp. Mocht je de pomp uit het water willen halen, zorg dan dat de fontein niet blootgesteld is aan zonlicht. Hoe meer zonlicht de fontein ontvangt, hoe krachtiger deze werkt. Verwijder schaduw vormende objecten rondom de fontein. De conditie van uw vijver draagt bij aan de levensduur van de fontein. Reinig daarnaast de pomp en de opzetstukken regelmatig om verstopping te voorkomen. Voor gebruik in een waterschaal of bak kunnen de waterstralen te hoog komen, gebruik dan enkel de open opzetstukken voor een lagere waterstraal en bevestig de fontein met zuignapjes aan de bodem van de bak.
  Specificaties: Merk: Nomio Materiaal: Plastic Kleur: Zwart Gewicht: 200 gram Diameter: 160mm Aantal standen: 6 Levensduur: +10.000 uur Geluid: Start voltage: 4V Werkend voltage: 7V Vermogen: 1.4W Flow rate: 180+/-18L/U Optimale omgeving: pH 5-10 Maximale temperatuur: 70℃ Met Engelse handleiding Stop deze mooie fontein nu in je winkelmandje om optimaal te kunnen genieten van de zomer 2020!

  27


  Titel: Nomio Solar Fontein op Zonne Energie – Fontein Pom
  Prijs: € 27,00
  Productcode: 9300000001840385


   

Deze milieuvriendelijke fontein brengt sfeer en leven naar uw tuin of balkon. De fontein is uitgerust met acht opzetstukken en maar liefst 10 sproei combinaties! Naast het strakke ontwerp en het rustgevende effect zorgt het circulerende vermogen van....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top