Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Rite aid Tepelbeschermers - 12 Stuks


 • Rite aid Tepelbeschermers - 12 Stuks
  Rite aid Tepelbeschermers - 12 Stuks De Rite Aid Hydrogel tepelverband is ontwikkeld om te gebruiken bij tekenen van roodheid of irritatie. De pads verkoelen en verzachten de huid. Verder genezen de tepelkloofjes sneller, zodat je door kan gaan met het geven van borstvoeding. De pads kunnen na het openen 24 uur worden gebruikt.
  Wanneer Rite Aid Hydrogel tepelverband? Doordat de huid van je tepels moet wennen aan de flinke zuigkracht van je baby kan ze geïrriteerd raken. De huid wordt rood, voelt strak en gespannen aan en er kunnen gemakkelijk kloofje ontstaan. Omdat dit alles zeer pijnlijk is, is het lastig om door te gaan met het geven van borstvoeding. Eeuwig zonde natuurlijk aangezien moedermelk de beste voeding voor je kindje is en het geven van borstvoeding bijdraagt aan de hechting tussen moeder en kind. Gebruik daarom bij de eerste tekenen van irritatie Rite Aid Hydrogel tepelverband. De verbanden geven direct verkoeling en zorgen ervoor dat de vochtbalans van de huid hersteld wordt. Tevens werkt het verband antibacterieel en neemt het overtollig vocht op zodat de huid droog blijft. Belangrijkste eigenschappen Rite Aid Hydrogel tepelverband: Verzacht en verkoelt beschadigde tepels Optimale wondgenezing Herstelt de natuurlijke vochtbalans Groot absorptievermogen Antibacteriële werking Herbruikbaar (binnen 24 uur) Veilig om te gebruiken tijdens de borstvoedingsperiode Hoe te gebruiken Was je handen voordat je het Rite Aid tepelverband gaat aanbrengen. Open de verpakking en plaats de gelkant van het verband op de geïrriteerde huid. Verwijder het verband wanneer je borstvoeding wilt geven. De tepels hoeven niet per se schoongemaakt te worden, maar wanneer je baby de borst weigert is het aan te raden ze af te spoelen en/of een druppeltje moedermelk op de tepel te smeren voordat je start met voeden. Het tepelverband is tot 24 uur te gebruiken. Gooi het daarom niet weg wanneer je gaat voeden, maar bewaar ‘m op een koele droge plek voor hergebruik. Roep bij (aanhoudende) problemen de hulp in van een lactatiekundige.

  16,99 16,99


  Titel: Rite aid Tepelbeschermers - 12 Stuks
  Prijs: € 16,99
  Productcode: 9200000084520731


   

De Rite Aid Hydrogel tepelverband is ontwikkeld om te gebruiken bij tekenen van roodheid of irritatie. De pads verkoelen en verzachten de huid. Verder genezen de tepelkloofjes sneller, zodat je door kan gaan met het geven van borstvoeding. De pads ku....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top