Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Mondmasker 100% Katoen – Wasbaar – Mondkapjes – Mo


 • Mondmasker 100% Katoen – Wasbaar – Mondkapjes – Mo
  Mondmasker 100% Katoen – Wasbaar – Mondkapjes – Mo Let op: Dit zijn geen medische mondkapjes. Raadpleeg voor corona-advies altijd de overheid. Er is maximum bestelhoeveelheid van 25 stuks per klant. Bestellingen met meer dan 25 stuks worden geannuleerd.

  Omschrijving: Let op: Dit zijn geen medische mondkapjes. Raadpleeg voor corona-advies altijd de overheid. Er is maximum bestelhoeveelheid van 10 stuks per klant. Bestellingen met meer dan 10 stuks worden geannuleerd.

  Let op: dit betreft een 100% katoenen wasbare mondmasker en is niet medisch. Vanaf 01-6 is het verplicht om in het OV een mondmasker te dragen. Dit mondmasker is hiervoor geschikt, echter houd u rekening ermee dat het masker niet Corona proof is. Dit mondmasker is gemaakt van 100% katoen en wasbaar op 60 graden. Het masker is dus voor langere tijd te gebruiken, na het wassen kan deze weer steeds opnieuw gebruikt worden. Belemmert de ademhaling niet en is erg huidvriendelijk (Oeko-tex). De afmeting van het masker is 18 x 11 cm en hierdoor universeel en geschikt voor vrijwel elk gezicht. Bevestiging middels elastieken achter de oren. Mocht product niet goed passen of niet comfortabel zitten dan raden wij aan om een flexiEar erbij te kopen. Voor gebruik eerst wassen op 60 graden. Specificaties
  ⚬ Afmeting: 18 x 11 cm
  ⚬ Kleur: wit met zwart rooster
  ⚬ Materiaal: 100% katoen
  ⚬ Wasbaar: Ja, op 60 graden
  ⚬ Maat: Universeel
  ⚬ Medisch: Nee Inhoud bestelling
  1 x Mondmasker 100% katoen

  11,95


  Titel: Mondmasker 100% Katoen – Wasbaar – Mondkapjes – Mo
  Prijs: € 11,95
  Productcode: 9300000002103968


   

Let op: Dit zijn geen medische mondkapjes. Raadpleeg voor corona-advies altijd de overheid. Er is maximum bestelhoeveelheid van 25 stuks per klant. Bestellingen met meer dan 25 stuks worden geannuleerd.

Omschrijving: Let op....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top