Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Flevolamb Flevolamb
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap

Senioren Smartphone - PowerTel M9500


 • Senioren Smartphone - PowerTel M9500
  Senioren Smartphone - PowerTel M9500 De Powertel M9500 is een unieke smartphone met een fysieke SOS-knop aan de achterzijde. Deze smartphone is speciaal ontwikkeld voor het gebruiksgemak voor senioren. Deze smartphone is voorzien van een aantal unieke en handige functies gericht op de zelfredzaamheid, zelfstandigheid en veiligheid van senioren. De smartphone is Nederlandstalig. De bediening is met een groot en overzichtelijk menu erg eenvoudig. Er zit een Boost-toets op voor het verhogen van het hoornvolume tot 40 dB en een extra luide beltoon tot 90 dB.

  De Amplicomms Powertel M9500 is uitermate geschikt voor mensen die nog nooit een smartphone hebben gehad of andere smartphones als moeilijk te bedienen ervaren. Het is echter een eigentijdse, volwaardige Android smartphone met camera, Internet (WIFI of databundel van uw mobiele provider) en alle andere functies van een conventionele mobiele telefoon.

  Het bedieningsgemak van de Senioren Smartphone
  De Powertel M9500 beschikt over een zeer unieke 'lange druk' functie. Om een menuoptie te selecteren, een cijfer van een telefoonnummer te kiezen of een letter in te voeren om een sms-bericht te schrijven (en ook voor alle andere handelingen) drukt u op de desbetreffende plek van het touchscreen, totdat u een trilling voelt (ongeveer 1 seconde). Deze vertraging voorkomt dat u een knop per abuis indrukt. De interface kan worden aangepast aan de vaardigheden van de gebruiker.

  De Fysieke alarmknop
  Aan de achterzijde van het toestel is een Noodhulp-knop (SOS) knop te vinden. Door deze knop langer ingedrukt te houden kunt u voorgeprogrammeerde contactpersonen of een alarmcentrale bereiken.

  De Senioren Smartphone kan tevens worden ingezet als personenalarmering gekoppeld aan mantelzorgers. De smartphone beschikt ook over de zogenaamde Call-in functie waarmee gesprekken van familieleden/mantelzorgers beantwoord worden zonder op te nemen.
  Deze smartphone is ook uitgerust met een functie zodat uw mantelzorgers met hun eigen smartphone van afstand (indien gewenst) uw telefoon kunnen overnemen en u kunnen ondersteunen bij het gebruik.

  Technische specificaties
  Simlockvrij
  Stand-by tijd: 210 uur
  Gespreksduur: 6 uur
  Extra grote luidspreker (20 x 30 mm) voor optimale klank
  Zaklamp met directe toets
  RAM 1 GB DDR2
  8GB opslag geheugen
  Micro SD-kaart tot 32 GB (wordt niet meegeleverd).
  Afmetingen 144 x 73 x 10.6 mm
  Gewicht inclusief batterij: 175 g
  Standaard 1 jaar fabrieksgarantie
  Android 5.1
  5 Inch scherm
  Wifi & 4G

  185


  Titel: Senioren Smartphone - PowerTel M9500
  Prijs: € 185,00
  Productcode: 9200000109366162


   

De Powertel M9500 is een unieke smartphone met een fysieke SOS-knop aan de achterzijde. Deze smartphone is speciaal ontwikkeld voor het gebruiksgemak voor senioren. Deze smartphone is voorzien van een aantal unieke en handige functies gericht op de z....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top