0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Flevolamb Flevolamb
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Face Mask - Set van 3 - Wasbaar - Mondmasker - Gez


 • Face Mask - Set van 3 - Wasbaar - Mondmasker - Gez
  Face Mask - Set van 3 - Wasbaar - Mondmasker - Gez Let op: Dit zijn geen medische mondkapjes. Raadpleeg voor corona-advies altijd de overheid. Er is maximum bestelhoeveelheid van 25 stuks per klant. Bestellingen met meer dan 25 stuks worden geannuleerd.

  Omschrijving: Let op: Dit zijn geen medische mondkapjes. Raadpleeg voor corona-advies altijd de overheid. Er is maximum bestelhoeveelheid van 25 stuks per klant. Bestellingen met meer dan 25 stuks worden geannuleerd.

  Omschrijving: Dit handige gezichtsmasker draagt erg comfortabel. Het mondmasker is gemaakt van ademende stof. Ook is het mondkapje wasbaar en herbruikbaar. De multifunctionele face mask is beschikbaar in verschillende maten. Kies zelf de maat die het beste bij jou past! Multifunctioneel Het gezichtsmasker is beschikbaar in de maten S/M en M/L en geschikt voor zowel mannen als vrouwen. De stof voelt comfortabel aan. Daardoor kun je dit masker langer achter elkaar dragen zonder dat het gaat knellen. Gezichtsmasker Multifunctioneel.Gemaakt van rekbare stof.Wasbaar en herbruikbaar.Geschikt voor zowel mannen als vrouwen.Beschikbaar in S/M en M/L.Voelt comfortabel aan.Kan gebruikt worden als accessoire Specificaties Gemaakt van 100% polyesterGeleverd in een set van 3. Bestel je met volumekorting dan ontvang je dus 6 of 9 mondkapjes.We raden aan om het product op maximaal 40 graden te wassen zonder wasverzachter.Het product kan tot 50 keer gewassen worden. Het product volstaat als niet-medisch mondkapje. Dit houdt in dat het product geschikt is om te dragen in de openbare ruimtes zoals de supermarkten en het openbaar vervoer. Het product is niet bedoeld om als medisch hulpmiddel of ander medisch product te worden gebruikt. Bestel dit populaire, multifunctionele product vandaag nog, zodat jij er zo snel mogelijk gebruik van kunt maken!

  4,9


  Titel: Face Mask - Set van 3 - Wasbaar - Mondmasker - Gez
  Prijs: € 4,90
  Productcode: 9300000002089876


   

Let op: Dit zijn geen medische mondkapjes. Raadpleeg voor corona-advies altijd de overheid. Er is maximum bestelhoeveelheid van 25 stuks per klant. Bestellingen met meer dan 25 stuks worden geannuleerd.

Omschrijving: Let....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top