Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Ultrafijn masker | Comfortabel & filtert de lucht


 • Ultrafijn masker | Comfortabel & filtert de lu
  Ultrafijn masker | Comfortabel & filtert de lu Let op: Dit zijn geen medische mondkapjes. Raadpleeg voor corona-advies altijd de overheid. Er is maximum bestelhoeveelheid van 25 stuks per klant. Bestellingen met meer dan 25 stuks worden geannuleerd.

  Omschrijving: All in One masker filtert de lucht en zit zeer comfortabel Ideaal voor in de trein of andere drukke plekken. Filtert de luchtPerfecte passing waardoor er alleen door het filter geademend wordtOne size Fits allHoogcomfortGemakkelijk en snel op te zettenHerbruikbaar (kan gewassen worden) Deze kapjes zijn niet geschikt voor ziekenhuizen Wij leven in een land met vrije handel, dit betekend ook dat iedereen zichzelf mag beschermen – maar niet worden uitgebuit – we staan hier ook achter , vandaar onze normale prijzen inclusief gratis verzending Beperkte voorraad dus wees er snel bij! Niet goed geld terug! (enkel retour te sturen wanneer het masker niet is gebruikt)

  1,03


  Titel: Ultrafijn masker | Comfortabel & filtert de lu
  Prijs: € 1,03
  Productcode: 9300000002034587


   

Let op: Dit zijn geen medische mondkapjes. Raadpleeg voor corona-advies altijd de overheid. Er is maximum bestelhoeveelheid van 25 stuks per klant. Bestellingen met meer dan 25 stuks worden geannuleerd.

Omschrijving: All in On....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top