0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Adm. Financiële Advisering Kafa
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

MAZZY WASBAAR MONDKAPJE, >98,1% filtering, Clinica


 • MAZZY WASBAAR MONDKAPJE, >98,1% filtering, Clinica
  MAZZY WASBAAR MONDKAPJE, >98,1% filtering, Clinica Let op: Dit zijn geen medische mondkapjes. Raadpleeg voor corona-advies altijd de overheid. Er is maximum bestelhoeveelheid van 25 stuks per klant. Bestellingen met meer dan 25 stuks worden geannuleerd.

  Omschrijving: Mazzy Wasbare Mondkapjes zijn gemaakt van geïmpregneerde hoogwaardige Clinical Protection Stof die ook gebruikt wordt voor het maken van chirurgische kleding. Tot 20 keren wassen hebben ze nog steeds een hoge filtering van minstens 98,1%. De Mazzy Mondkapjes zijn getest door de Universiteit van Florence.

  De Mazzy heeft een speciale wassing ondergaan waardoor er een soort van beschermlaag op zit. Deze beschermlaag zorgt ervoor dat virussen en bacteriën er niet door kunnen. Deze filtering is voor > 98,1% aanwezig. Na 20 keer wassen op 60 graden verliest het zijn kracht.

  In Italie begon de eerste Europese Corona uitbraak. Het land ging volledig in lockdown. Onze Italiaanse weverij kreeg van de overheid de verplichting om mondkapjes te gaan produceren. Ondertussen is deze weverij de grootste producent van mondkapjes in Italië en vanwege de goede bestaande relatie met deze producent, mogen we de Mazzy nu ook in Nederland verkopen.

  Elke Mazzy wordt gewassen, ontsmet is apart verpakt in een duurzaam folie geseald. Na het openen van het beschermhoesje is het Mazzy Mondmasker direct klaar voor gebruik. Het verbruik van de Mazzy mondmasker ligt 10 tot 20 keer lager dan bij het gebruik van de dagelijkse wegwerpmaskers. Daardoor is de Mazzy mondmasker veel minder belastend voor ons milieu.

  De Mazzy kan tot 20 keer gewassen worden op 60 graden in de wasmachine met een normaal wasmiddel. Na 20 keer verliest het zijn effect op de bescherming tegen virussen en bacteriën.

  Stappenplan gebruik masker Start met het grondig wassen van de handen voordat je het mondmasker aanraakt. Was de handen daarom minimaal 20 seconden Zet het mondmasker op je gezicht maar voorkom aanraking met je handen met de binnenkant van het masker. Wanneer de binnenkant aangeraakt wordt gaat het bescherming-potentieel verloren. De binnenkant van het masker moet bij het opzetten steriel blijven. Controleer of het mondmasker goed bevestigd is aan alle kanten en of er geen ruimte tussen je gezicht en het masker zit. Wanneer er ruimte tussen het mondmasker en je gezicht zit, kan je dit aandrukken aan de buitenkant totdat het goed aansluit met je gezicht. Voor het afdoen van de Mazzy is het van belang wederom je handen eerst goed te wassen. Stof, virusdeeltjes of andere giftige stoffen blijven op de handen zitten, daarom is het belangrijk om allereerst je handen te wassen, voordat je het mondmasker afdoet. Om het mondmasker af te doen pak je de elastiekjes en trek je het masker van het gezicht. Let hierbij goed op dat je je gezicht niet met de buitenkant van het masker, of door je handen aanraakt. Er kunnen namelijk deeltjes aan de buitenkant van het mondmasker zitten en daarmee loop je kans op verspreiding via het gezicht. Door goed de hygiënevoorschriften te volgen, het masker goed op te zetten en de handen goed te wassen, loop je het minste risico om gevaarlijke virussen of deeltjes binnen te krijgen! De Mazzy is niet geschikt voor professioneel gebruik in de gezondheidszorg. Verkoop aan particulieren is dus toegestaan en gaat niet ten koste van de beschikbaarheid van beschermingsmiddelen in Vitale beroepen! For Public Use only

  14,95


  Titel: MAZZY WASBAAR MONDKAPJE, >98,1% filtering, Clinica
  Prijs: € 14,95
  Productcode: 9300000001968481


   

Let op: Dit zijn geen medische mondkapjes. Raadpleeg voor corona-advies altijd de overheid. Er is maximum bestelhoeveelheid van 25 stuks per klant. Bestellingen met meer dan 25 stuks worden geannuleerd.

Omschrijving: Mazzy Wasbare Mondkapjes ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top