Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Alpine SleepSoft - Slaap oordoppen - Dempt snurkge • Alpine SleepSoft - Slaap oordoppen - Dempt snurkgeluid - SNR 25 dB - 1 paar

  Alpine SleepSoft - Slaap oordoppen - Dempt snurkge Alpine SleepSoft Alpine SleepSoft: filteroordoppen voor een goede nachtrust!
  Energiek en uitgerust zijn. Dat wil toch iedereen? De basis hiervan is het hebben van voldoende nachtrust. Helaas is dit voor veel mensen nogal een uitdaging, bijvoorbeeld door afleidende omgevingsgeluiden. Alpine SleepSoft oordoppen bieden wereldwijd al jarenlang rust en stilte. Dankzij het akoestische filter blijf je wel de noodzakelijke geluiden horen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een brandalarm.

  Minder last van gesnurk en ander omgevingsgeluid
  Veel mensen vallen alleen in een stille omgeving in slaap. Helaas is dit niet altijd mogelijk, bijvoorbeeld door een snurkende partner. De slaapoordoppen van Alpine dempen het omgevingsgeluid met maar liefst 25 dB. Harde geluiden blijf je echter altijd horen. Het volume van snurken kan bijvoorbeeld 95 dB overstijgen. Dat is zo hard als een popconcert! Ondanks het gebruik van slaapoordoppen blijf je daardoor harde geluiden, zoals gesnurk, altijd horen. Het maakt niet uit welke oordoppen je gebruikt. Geluid komt namelijk ook binnen via botgeleiding. Met oordoppen kun je dus nooit complete stilte creëren, maar wel het volume tot een dragelijk niveau dempen.

  Zeer comfortabel èn herbruikbaar
  SleepSoft oordoppen zijn voorzien van een unieke Minigrip. Met dit handige aanpakje kun je nog eenvoudiger de oordoppen uit je oren halen. De Minigrip is klein, onopvallend en gemaakt van flexibel en zacht materiaal. Alpine SleepSoft heeft een speciaal model wat extra demping oplevert en zit met een uitstekende pasvorm comfortabel in het oor. Dat komt door het unieke AlpineThermoShape™ materiaal. Dit materiaal vormt zich naar je oor waardoor de oordoppen perfect passen. Je hebt dan ook geen last van een drukkend gevoel op je oren. Dit materiaal is bovendien hypoallergeen. Dat wil zeggen dat je geen last krijgt van allergische reacties. Alpine SleepSoft is herbruikbaar. Slaap je elke nacht met oordoppen? Dan gaan de SleepSoft oordopjes 3 à 4 maanden mee.

  Alpine filteroordoppen: alleen maar voordelen
  •Lawaai zoals snurkgeluiden worden gedempt met gemiddeld 25 dB gedempt.
  •Eenvoudig uitneembaar dankzij Minigrip uitneemhulp.
  •Zacht, comfortabel en perfecte pasvorm dankzij AlpineThermoShape™.
  •Alarm blijft hoorbaar door unieke AlpineAcousticFilters™.
  •Met bijzonder zachte filters, speciaal ontwikkeld voor (zij)slapers.
  •Kunnen de hele nacht (of dag) gedragen worden.
  •Ook geschikt voor apneu.
  •Hypoallergeen: bevat geen siliconen.
  •Ruim 100 keer herbruikbaar.

  In de verpakking vind je:
  •Twee slaapoordopjes
  •Een kunststof bewaardoosje
  •Een Alpine inbrenghuls

  Alpine: gehoorbescherming voor elke situatie
  Wist je dat Alpine ook gehoorbescherming biedt voor muziekliefhebbers, muzikanten, motorrijders, watersportliefhebbers, kids, klussers en reizigers? Het uitgebreide assortiment universele oordoppen is uitgerust met verschillende unieke filters, die speciaal voor de desbetreffende toepassing zijn ontwikkeld.

  12,56 12,56


  Titel: Alpine SleepSoft - Slaap oordoppen - Dempt snurkge
  Prijs: € 12,56
  Productcode: 9200000097972361


   

Alpine SleepSoft Alpine SleepSoft: filteroordoppen voor een goede nachtrust!
Energiek en uitgerust zijn. Dat wil toch iedereen? De basis hiervan is het hebben van voldoende nachtrust. Helaas is dit voor veel mensen nogal een uitdaging, bijvoorbeeld ....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top