Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Adm. Financiële Advisering Kafa
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Mondmaskers met bloemen print | Mondkapje OV wasba • Mondmaskers met bloemen print | Mondkapje OV wasbaar

  Mondmaskers met bloemen print | Mondkapje OV wasba Let op: Dit zijn geen medische mondkapjes. Raadpleeg voor corona-advies altijd de overheid. Er is maximum bestelhoeveelheid van 25 stuks per klant. Bestellingen met meer dan 25 stuks worden geannuleerd.

  Omschrijving: MONDKAPJES MET EEN GLIMLACH Géen zin om er zelf een te maken of rond te lopen in zo’n saai kleurloos mondkapje? Dan is dit de oplossing voor jou ! Dit mond- en neusmasker bestaat uit 3 lagen stof, heeft filterende eigenschappen en is bedoeld voor civiel gebruik. De centrale laag, een membraan gemaakt van polyester, bestaat uit duizenden kleine poriën die voorkomen dat water binnendringt maar toch er voor zorgt dat gewoon ademen mogelijk is. Briljante sublimatiedruk over het hele oppervlakGebruikte stof: softshell (3 lagen met polyester tussenmembraan)ca. 50 keer wasbaar op 50° COne size – geschikt voor HAAR en HEMZeer elastisch en pretiige pasvorm door het gebruik van elastaanGeschikt voor civiel gebruik (geen medisch product)Aanbevolen is om het masker te wassen voor het 1e gebruik op 30° CUitgesloten van retourDe gebruikte stoffen voldoen aan de OEKO-TEX®-normenGemaakt in ItaliëMilieuvriendelijk - tot 50 keer herbruikbaar Textiel samenstelling: Buitenlaag: 82% polyester, 18% elastaanBinnenlaag: 82% polyester, 18% elastaanTussenlaag (tussen buiten- en binnenlaag): polyester membraanOndoordringbaarheid: waterkolom ≥ 10.000 mm (ISO 20811) - transpiratie: ≤ 10 m2Pa / W (ISO 11092)Luchtdoorlatendheid: ≤ 1 mm / s. (EN ISO 9237)Waterafstotendheid: spuittest ≥ 90 (AATCC - UNI EN 24920) ONDERHOUD: Was en desinfecteer het masker dagelijks. We raden aan om het masker in de wasmachine te reinigen en te desinfecteren met warm water en wasmiddel van 50° C. Omdat het een masker van polyester is, gaat het drogen snel. Niet strijken. Wij aanvaarden géén enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen door het gebruik, of onjuiste gebruik, van deze niet medische mondkapjes. Het advies is om gebruik te maken van de R.I.V.M. richtlijnen hieromtrent.

  14,99


  Titel: Mondmaskers met bloemen print | Mondkapje OV wasba
  Prijs: € 14,99
  Productcode: 9300000002136131


   

Let op: Dit zijn geen medische mondkapjes. Raadpleeg voor corona-advies altijd de overheid. Er is maximum bestelhoeveelheid van 25 stuks per klant. Bestellingen met meer dan 25 stuks worden geannuleerd.

Omschrijving: MONDKAPJES ....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top