Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Flevolamb Flevolamb
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek

Reymerink Podior 80% Desinfectie Alcohol - 5 Liter


 • Reymerink Podior 80% Desinfectie Alcohol - 5 Liter
  Reymerink Podior 80% Desinfectie Alcohol - 5 Liter Desinfectie alcohol 80% is een multifunctioneel product, geschikt voor het desinfecteren van de huid en oppervlaktes. Desinfectie alcohol 80% zorgt ervoor dat bacteriën, virussen, schimmels, en gisten tot een onherstelbare staat worden afgebroken.
  Gebruiksvoorschrift • Desinfectie alcohol is uitsluitend toegestaan ter bestrijding van bacteriën (exclusief mycobacteriën en bacteriesporen), virussen, en gisten: • Voor hygiënische handdesinfectie in de gezondheids zorg, de voedings- en diervoedersector, de cosmetische industrie en in laboratoria;
  Gebruik voor handdesinfectie 1) Toepassen op schone en droge handen. 2) Breng 3ml desinfectie alcohol 80% op de handen. 3) Wrijf de handen gedurende 30 seconden zorgvuldig over elkaar. Ook de vingertoppen, duimen, gebieden tussen de vingers en de polsen moeten grondig met het middel worden ingewreven. 4) Zorg dat de handen gedurende de volledige inwerktijd van 30 seconden nat blijven. 5) Daarna de handen goed laten drogen.
  Minimale inwerktijd: 30 seconden. Dosering: enkele druppels
  Attentie: Bij niet of onvoldoende droging is het effect minder en bestaat bovendien de kans op huidirritatie bij aansluitend gebruik van handschoenen.

  30,95


  Titel: Reymerink Podior 80% Desinfectie Alcohol - 5 Liter
  Prijs: € 30,95
  Productcode: 9200000133119169


   

Desinfectie alcohol 80% is een multifunctioneel product, geschikt voor het desinfecteren van de huid en oppervlaktes. Desinfectie alcohol 80% zorgt ervoor dat bacteriën, virussen, schimmels, en gisten tot een onherstelbare staat worden afgebroken....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top