0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Davitamon Mama Compleet Zwanger Omega 3 Visolie me


 • Davitamon Mama Compleet Zwanger Omega 3 Visolie me
  Davitamon Mama Compleet Zwanger Omega 3 Visolie me Davitamon Mama Compleet Zwanger Omega-3 Visolie is speciaal voor vrouwen met een zwangerschapswens, zwanger zijn of borstvoeding geven. Het unieke van dit product is onder andere dat het geen suikers, conserveermiddelen of aroma’s bevat. Deze capsules bevatten naast de vitamines en mineralen, extra foliumzuur, vitamine D3 en omega-3 vetzuur DHA. Wanneer je zwanger wilt worden, is het goed om eens je leefstijl goed onder de loep te nemen. En dat is goed, want gezonde gewoontes hebben een positieve invloed op een zwangerschap en een gezonde baby. Ook vitamines en mineralen dragen daar een steentje aan bij. Zo is foliumzuur (vitamine B11) belangrijk voor de groei van het ongeboren kind.

  • Foliumzuur ondersteunt de ontwikkeling van de hersenen en het gezichtsvermogen van de baby en draagt bij aan de vorming van de placenta.

  • Verder zorgt ijzer voor een goede weerstand en energieniveau.

  • Zink is goed voor de vruchtbaarheid.

  • Onder andere draagt Vitamine B2 bij aan de vorming van rode bloedcellen en is goed voor het ijzergehalte in het bloed Bij dagelijkse inname van 200 mg DHA in aanvulling op de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor omega-3 vetzuren voor volwassenen (250 mg DHA en EPA) is Omega-3 vetzuur DHA Goed voor de ontwikkeling van de hersenen en het gezichtsvermogen van de baby

  Gebruik1 capsule per dag. Neem de capsule in met voldoende water, kauw hem niet stuk maar de capsule in zijn geheel in.

  Ingrediëntenmineralen, VISolie, gelatine, vitamines, gedeeltelijk geharde SOJAolie, bevochtigingsmiddelen glycerol, sorbitol, glansmiddel bijenwas, emulgator SOJAlecithine, kleurstof bètacaroteen, antioxidant tocoferolrijke extracten.

  Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

  Benieuwd wat Davitamon nog meer te bieden naast de voedingssupplementen voor de mama? Bekijk dan snel een totaaloverzicht van alle Davitamon producten.

  Zwanger worden doe je niet alleen, ook de conditie van de man dient in goede staat te zijn. Davitamon heeft , als aanvulling op de voeding, een multivitamine ontwikkeld speciaal voor de man!

  Davitamon Compleet Man is een breed, uitgebalanceerd multivitamine en mineralen complex speciaal afgestemd op de behoeften van volwassen mannen. Selenium en zink zijn goed voor de vruchtbaarheid van de man en zijn goed voor de kwaliteit van het sperma. Zink draagt bij aan de beweeglijkheid en productie van de zaadcellen en magnesium in Davitamon Compleet Man draagt bij aan een goede werking van spieren. Klik hier voor Davitamon Compleet Man

  15,57 15,57


  Titel: Davitamon Mama Compleet Zwanger Omega 3 Visolie me
  Prijs: € 15,57
  Productcode: 9200000005143882


   

Davitamon Mama Compleet Zwanger Omega-3 Visolie is speciaal voor vrouwen met een zwangerschapswens, zwanger zijn of borstvoeding geven. Het unieke van dit product is onder andere dat het geen suikers, conserveermiddelen of aroma’s bevat. Deze capsu....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top