Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Davitamon vitamine D olie baby en kind - bevat vit


 • Davitamon vitamine D olie baby en kind - bevat vit
  Davitamon vitamine D olie baby en kind - bevat vit Davitamon Vitamine D Olie voor Baby en Kind is geschikt voor baby's en kinderen.
  Davitamon D Olie voor Baby en Kind is een voedingssupplement speciaal ontwikkeld voor baby’s en kinderen. Deze groepen ontwikkelen zich supersnel en hebben daarom extra hulp nodig. Davitamon D Olie voor Baby en Kind bevat vitamine D3, 200% van de ADH, en is hierdoor: • Goed voor de groei en ontwikkeling van de botten (vitamine D3) • Goed voor sterke tanden (vitamine D3) • Goed voor de weerstand (vitamine D3) Ingrediënten:Gezuiverde arachideolie PINDA, vitamine D, antioxidant alfa-tocoferol. Advies Gezondheidsraad De Gezondheidsraad adviseert ouders van kinderen van 0 tot 4 jaar om hun kind het hele jaar door, naast de normale voeding, dagelijks 10 microgram extra vitamine D te geven. Ook aan ouders van kinderen vanaf 4 jaar die onvoldoende buiten komen (minder dan 15 minuten per dag tussen 11.00 en 15.00 uur) en kinderen vanaf 4 jaar met een donkere huidskleur wordt dit geadviseerd. Is je kind jonger dan vier jaar of komt hij of zij niet zo vaak buiten of eet hij of zij te weinig vis? Overweeg dan een voedingssupplement met vitamine D, zoals Davitamon D Olie voor Baby en Kind. Ontdek de voordelen: • Suikervrij, lactosevrij en glutenvrij • Veel vitamine D3 (goed voor de weerstand) • Smaakloos en geurloos Wil je liever een olie met een smaakje? Kies dan Davitamon Vitamine D Aquosum met lichte anijssmaak. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

  6,55


  Titel: Davitamon vitamine D olie baby en kind - bevat vit
  Prijs: € 6,55
  Productcode: 9200000005140127


   

Davitamon Vitamine D Olie voor Baby en Kind is geschikt voor baby's en kinderen.
Davitamon D Olie voor Baby en Kind is een voedingssupplement speciaal ontwikkeld voor baby’s en kinderen. Deze groepen ontwikkelen zich supersnel en hebben daarom extr....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top