Flevolamb Flevolamb
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
TradeTrackerKorting Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Davitamon Vitamine D Olie Baby's en Kinderen Voedi


 • Davitamon Vitamine D Olie Baby's en Kinderen Voedi
  Davitamon Vitamine D Olie Baby's en Kinderen Voedi Davitamon Vitamine D Olie suikervrij bevat vitamine D (cholecalciferol). Dit voedingssupplement bevat geen lactose en is glutenvrij. De vitamine D olie van Davitamon is geur-en smaakloos en is speciaal ontwikkeld voor baby’s en kinderen. Baby’s, peuters en ook al wat oudere kinderen hebben extra vitamine D nodig. In deze fases vindt de groei zich namelijk vooral plaats in de opbouw van botten en tanden, dit gaat in een veel sneller tempo dan na die tijd. Voldoende kalkopname en de daarvoor noodzakelijke vitamine D zorgt voor deze groei en ontwikkeling van sterke botten en gebit. • Vitamine D3 draagt bij aan de groei en ontwikkeling van de botten • Ook helpt vitamine D3 voor het behoud van sterke tanden • Vitamine D3 zorgt voor het behoud van een goede weerstand. Gebruik De vitamine D Aquosum druppels dienen op een lepeltje aan het kindje te worden gegeven. Deze druppels hebben een lichte anijs smaak. Baby's en kinderen van 0 tot 4 jaar: 10 druppels per dag. Ongeacht het type voeding en gedurende het hele jaar. Kinderen vanaf 4 jaar die te weinig buiten komen of met een donkere huidskleur: 10 druppels per dag gedurende het hele jaar. Ingrediënten Gezuiverde arachideolie PINDA, vitamine D, antioxidant alfa-tocoferol.
  Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.
  Benieuwd wat Davitamon nog meer te bieden naast de baby vitamines? Bekijk dan snel een totaaloverzicht van alle Davitamon producten.

  6,79


  Titel: Davitamon Vitamine D Olie Baby's en Kinderen Voedi
  Prijs: € 6,79
  Productcode: 9200000005140127


   

Davitamon Vitamine D Olie suikervrij bevat vitamine D (cholecalciferol). Dit voedingssupplement bevat geen lactose en is glutenvrij. De vitamine D olie van Davitamon is geur-en smaakloos en is speciaal ontwikkeld voor baby’s en kinderen. Baby’s, pe....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top