Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Sugar Bear Hair Vitamins Voedingssupplement - 60 g


 • Sugar Bear Hair Vitamins Voedingssupplement - 60 g
  Sugar Bear Hair Vitamins Voedingssupplement - 60 g SugarBearHair Vitamins zijn zachte snoepjes met een zoete bessensmaak welke ingrediënten om het maximale uit je haar te kunnen halen bevatten.
  Beoogde effecten van de SugarBearHair Vitamins: Langer en sterker haarHet van binnenuit voeden van het haarHet verbeteren van de algehele gezondheidVerbeteren van de haarsterkteHaaruitval voorkomenHaarbreuk tegengaan.
  De snoepjes zijn geformuleerd met belangrijke ingrediënten voor het haar zoals biotine, foliumzuur en vitamine D. Eet simpelweg twee overheerlijke snoepjes per dag en jouw haar krijgt de juiste vitaminen binnen die het nodig heeft om te groeien. De snoepjes bevatten geen hormonen, zodat alleen de haargroei op de hoofdhuid gestimuleerd wordt. Gezichts- en lichaamshaar wordt niet beïnvloed. e vitamines van Sugarbearhair zijn volledig vegetarisch en bevatten de helft minder suiker dan vergelijkbare vitamine gummybeertjes. Sugarbearhair Hair Vitamins hebben geen bijwerkingen. Maar het wordt wel aangeraden eerst de ingrediëntenlijst te bekijken om te zien of er niets in zit waar je allergisch voor bent.
  Resultaat SugarBearHair
  Na 3 maanden gebruik mag je verwachten dat het haar sneller groeit en dat het dus langer is. Dit is ideaal voor mannen en vrouwen waarvan het haar maar langzaam of niet lijkt te groeien. SugarBearHair zal daarnaast bijdragen aan de algemene haarconditie (dikker, mooier, stralender haar). De meeste gebruikers merken ook een verbetering van de huid en nagels.
  Gebruik Sugarbearhair Hair Vitamins:
  Neem de SugarBearHair Vitamins een keer per dag (2 gummies). Een potje bevat 60 stuks, goed voor 1 maand. Aangeraden wordt om de vitamines minimaal 3 maanden in te nemen, maar de beste resultaten ontstaan na 6 maanden.
  Belangrijkste kenmerken van SugarBearHair 13 vitaminen en mineralen voor een goede haargroeiZorgt voor langer en sterker haarBevat Vitamine A, C, D, E, B6 en B12Voor mannen en vrouwenOok een positief effect op huid en nagelsEen heerlijke zoete smaak (geen lastige capsules)

  34,95


  Titel: Sugar Bear Hair Vitamins Voedingssupplement - 60 g
  Prijs: € 34,95
  Productcode: 9200000074950061


   

SugarBearHair Vitamins zijn zachte snoepjes met een zoete bessensmaak welke ingrediënten om het maximale uit je haar te kunnen halen bevatten.
Beoogde effecten van de SugarBearHair Vitamins: Langer en sterker haarHet van ....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top