Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Adm. Financiële Advisering Kafa
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo

Aigostar Kohl 33JTJ - Luchtkoeler - Wit


 • Aigostar Kohl 33JTJ - Luchtkoeler - Wit
  Aigostar Kohl 33JTJ - Luchtkoeler - Wit Wij hebben de ideale oplossing voor mensen die twijfelen tussen een airconditioner en ventilator. Niet langer een gedoe met het boren van gaten, dure airconditioners of ventilatoren die niet genoeg verkoelen. De Aigostar Kohl 33JTJ mobiele luchtkoeler is dan de verkoeling die je zoekt! Hij verkoelt de ruimte misschien niet zo actief als een airco, maar verfrist wel effectiever dan een ventilator.

  Het koeleffect wordt bereikt door de warme droge lucht om te zetten naar koele zuivere lucht. Dit zorgt voor een natuurlijke en gezonde luchtstroom. Het (ijs)water uit de 15-liter watertank wordt hierdoor op een milieuvriendelijke manier verdampt.

  De uitblaasrichting en snelheid is eenvoudig met de knoppen of bijgeleverde afstandsbediening te reguleren. Ook handig is de 7-uurs timer! De luchtkoeler schakelt vanzelf uit wanneer het tijd is. Bovendien is de luchtkoeler voorzien van een handige handgreep en wieltjes, waardoor je het bijna elke kamer kunt gebruiken.

  Kenmerken:
  60 Watt
  61 dB
  15 liter watertank
  7-uurs timer
  Met afstandsbediening


  Inbegrepen:
  - Luchtkoeler
  - Afstandsbediening
  - 2 ijs-packs
  - handleiding

  LET OP: Dit is een luchtkoeler, geen airco. Een luchtkoeler verkoelt je ruimte niet actief zoals een airco, maar verfrist wel effectiever dan een ventilator.

  159,99


  Titel: Aigostar Kohl 33JTJ - Luchtkoeler - Wit
  Prijs: € 159,99
  Productcode: 9200000085203255


   

Wij hebben de ideale oplossing voor mensen die twijfelen tussen een airconditioner en ventilator. Niet langer een gedoe met het boren van gaten, dure airconditioners of ventilatoren die niet genoeg verkoelen. De Aigostar Kohl 33JTJ mobiele luchtkoel....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top