Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Tel. 0321-333169 Peter Evers
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems

Het grote dilemma op dinsdag spel


 • Het grote dilemma op dinsdag spel
  Het grote dilemma op dinsdag spel De makers van Het Grote Dilemma op Dinsdag-boek zijn terug! In dit geweldige spel met mooie illustraties en lachwekkende dilemma's is er maar één echte regel: je MOET kiezen…

  Een stroomschok krijgen als je hardop lacht of je mond spoelen met zeep als je vloekt? Altijd bij een vreemde op schoot zitten in het openbaar vervoer of één dag per week uit de vuilnisbak van de buren eten? In dit spel is er maar één echte regel: je MOET kiezen!
  De absurde dilemma's van Dilemma op Dinsdag zijn in een sociaal en grappig kaartspel gegoten, dat je niet alleen laat lachen, maar ook zorgt voor vurige discussies en duels. Er zijn twee spelopties waar je tussen kunt kiezen, omdat alles in het leven nu eenmaal een dilemma is.
  In het ene spel is je doel is om een zo moeilijk mogelijk dilemma voor de andere spelers op tafel te leggen en de dilemmaestro te worden. In het andere spel speel je in teams en probeer je te raden wat je teamgenoten kiezen. Zo leer je je vrienden en familie pas echt goed kennen!
  Het spel bestaat uit 60 helften van een dilemma waardoor het mogelijk is om meer dan 1000 verschillende dilemma's te creëren. Het doel van het spel is, in beiden gevallen, om zo min mogelijk punten te scoren.

  14,99 6,69


  Titel: Het grote dilemma op dinsdag spel
  Prijs: € 6,69
  Productcode: 9200000055656553


   

De makers van Het Grote Dilemma op Dinsdag-boek zijn terug! In dit geweldige spel met mooie illustraties en lachwekkende dilemma's is er maar één echte regel: je MOET kiezen…

Een stroomschok krijgen als je hardop lacht of je mond spoelen met zeep ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top