Teakhouten meubelen PolderTEAK
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Mondmaskers met hippie print | mondkapje OV wasbaa


 • Mondmaskers met hippie print | mondkapje OV wasbaa
  Mondmaskers met hippie print | mondkapje OV wasbaa Let op: Dit zijn geen medische mondkapjes. Raadpleeg voor corona-advies altijd de overheid. Er is maximum bestelhoeveelheid van 10 stuks per klant. Bestellingen met meer dan 10 stuks worden geannuleerd.

  Omschrijving: MONDKAPJES MET EEN GLIMLACH Géen zin om er zelf een te maken of rond te lopen in zo’n saai kleurloos mondkapje? Dan is dit de oplossing voor jou ! Dit mond- en neusmasker bestaat uit 3 lagen stof, heeft filterende eigenschappen en is bedoeld voor civiel gebruik. De centrale laag, een membraan gemaakt van polyester, bestaat uit duizenden kleine poriën die voorkomen dat water binnendringt maar toch er voor zorgt dat gewoon ademen mogelijk is. Briljante sublimatiedruk over het hele oppervlakGebruikte stof: softshell (3 lagen met polyester tussenmembraan)ca. 50 keer wasbaar op 50° COne size – geschikt voor HAAR en HEMZeer elastisch en pretiige pasvorm door het gebruik van elastaanGeschikt voor civiel gebruik (geen medisch product)Aanbevolen is om het masker te wassen voor het 1e gebruik op 30° CUitgesloten van retourDe gebruikte stoffen voldoen aan de OEKO-TEX®-normenGemaakt in ItaliëMilieuvriendelijk - tot 50 keer herbruikbaar Textiel samenstelling: Buitenlaag: 82% polyester, 18% elastaanBinnenlaag: 82% polyester, 18% elastaanTussenlaag (tussen buiten- en binnenlaag): polyester membraanOndoordringbaarheid: waterkolom ≥ 10.000 mm (ISO 20811) - transpiratie: ≤ 10 m2Pa / W (ISO 11092)Luchtdoorlatendheid: ≤ 1 mm / s. (EN ISO 9237)Waterafstotendheid: spuittest ≥ 90 (AATCC - UNI EN 24920) ONDERHOUD: Was en desinfecteer het masker dagelijks. We raden aan om het masker in de wasmachine te reinigen en te desinfecteren met warm water en wasmiddel van 50° C. Omdat het een masker van polyester is, gaat het drogen snel. Niet strijken. Wij aanvaarden géén enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen door het gebruik, of onjuiste gebruik, van deze niet medische mondkapjes. Het advies is om gebruik te maken van de R.I.V.M. richtlijnen hieromtrent.

  14,99


  Titel: Mondmaskers met hippie print | mondkapje OV wasbaa
  Prijs: € 14,99
  Productcode: 9300000002136142


   

Let op: Dit zijn geen medische mondkapjes. Raadpleeg voor corona-advies altijd de overheid. Er is maximum bestelhoeveelheid van 10 stuks per klant. Bestellingen met meer dan 10 stuks worden geannuleerd.

Omschrijving: MONDKAPJES MET EEN....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top