Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Flevolamb Flevolamb
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

GARDENA - Zwenksproeier AquaZoom S - Tuinsproeier


 • GARDENA - Zwenksproeier AquaZoom S - Tuinsproeier
  GARDENA - Zwenksproeier AquaZoom S - Tuinsproeier Geniet de hele zomer zorgeloos dankzij de AquaZoom S zwenksproeier van Gardena. Deze zwenksproeier is geschikt voor oppervlakken tussen 9 en 150 m² en is daarmee perfect voor het bewateren van kleinere tuinen.
  Let op, de maximale oppervlakte wordt alleen bereikt bij een hoge waterdruk. Voordelen van de Aquazoom S Zwenksproeier: Geschikt voor oppervlakken van 9 tot 150 m² Voor aanschaf waterdruk checken Kies bij een lage waterdruk voor een groter model Bewatert betrouwbaar, gelijkmatig, nauwkeurig en flexibel Perfect voor de kleinere tuin Eenvoudige bediening Een bereik tussen 3 en 15 meter Een sproeibreedte tussen 3 en 10 meter Zelf bepalen dat je slechts een zijde van het gazon water wilt geven Eenvoudig onderhoud Door grote sledes staat de sproeier altijd stevig vast Specificaties van dit product: Sproeioppervlak: 9 en 150 m² Sproeibereik: 3 tot 15 meter Maximale sproeibreedte: 10 meter Kalkaanslag moeiteloos verwijderen doordat de sproeimondjes van zacht kunststof zijn gemaakt Het roestvrijstalen filter in de wateraansluiting voorkomt dat er vuil bij komt De wateraansluiting heeft een uitneembare metalen filter dat gemakkelijk onder de kraan kan worden schoongemaakt. Garantie Gardena biedt 5 jaar garantie op deze Zwenksproeier

  29,50 29,5


  Titel: GARDENA - Zwenksproeier AquaZoom S - Tuinsproeier
  Prijs: € 29,50
  Productcode: 9200000128066040


   

Geniet de hele zomer zorgeloos dankzij de AquaZoom S zwenksproeier van Gardena. Deze zwenksproeier is geschikt voor oppervlakken tussen 9 en 150 m² en is daarmee perfect voor het bewateren van kleinere tuinen.
Let op, de maximale oppervlakte wordt....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top