Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Top 10
123 Lens Alle producten ->
BOL.com Alle producten ->
Conrad Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
TradeTrackerKorting Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Strydo Sterren Projector Sterrenhemel - Bluetooth


 • Strydo Sterren Projector Sterrenhemel - Bluetooth
  Strydo Sterren Projector Sterrenhemel - Bluetooth Strydo Sterrenhemel Plafond Projector met Bluetooth- en USB-functie. Speel je favoriete muziek af, synchroon met de sterrenhemel lichtshow! Bepaal via je eigen telefoon de muziek en laat de projector je verassen met verschillende lichtshows. Meer controle nodig? Gebruik de draadloze afstandsbediening om de gehele lichtshow te beheren. Neem controle over de helderheid van de LED en laser lichten, wijzig het volume of schakel een slimme timer in. Een rustgevende sfeer in de kinderkamer, feestelijke stemming op de verjaardag of een romantische sfeer voor het diner, Strydo sterrenhemel heeft het allemaal!
  Er worden meerdere projectie lampen aangeboden met ongeveer dezelfde functies en als enige verschil: de prijs. De Strydo sterrenhemel projector is nieuw ontwikkeld en nu mét Bluetooth- én USB-functie is hij uniek in zijn soort. De sterrenhemel projector is instaat met licht- en laser projecties een geweldige lichtshow neer te zetten. Nu met ondersteunende speakers nog spectaculairder!
  Laat de Strydo Sterrenhemel projector je verassen door de lijst aan mogelijkheden;
  ✓ 10 Spectaculaire Kleuren Projecties!
  Spectaculaire kleuren- en lichtshows gecombineerd door LED en laser lichten. Ontspannen na een lange dag, een verjaardag meer energie geven of de kinderen in een creatieve sfeer zetten is allemaal mogelijk. Maak gebruik van verschillende snelheden, waardoor ontspannen, romantische, kleurrijke ruimtelijke projectiesfeer wordt gecreëerd om u een prachtig sterrenhemellicht te laten zien.
  10 verschillende lichtstanden • Happy: Rood • Aurora: Groen • Ocean blue: Oceaan blauw • Winter night: Vooral Zilver/grijs/wit • Forest fun: Groen/rood/oranje • Princess pink: Roze • Romantic: Zachter roze/rood • Night blue: Marine blauw • Relax: Lichtgroen/heldergroen/grijs • Enjoy: Zachter Groen/bosgroen/lichtrood
  ✓ Volledige controle met de Afstandsbediening
  Neem volledige controle en gebruik de afstandsbediening om vanuit bed (etc.) de aan of uit te zetten. De afstandsbediening is daarnaast ook in staat om de lichtshow kleuren te veranderen, de helderheid aan te passen, muziek te selecteren, een slimme timer aanzetten en nog veel meer andere opties. Hiernaast is het mogelijk de projector het geluid van de muziek synchroon te volgen, dit geeft natuurlijk het mooiste effect.
  ✓ Bluetooth-luidsprekers en USB Functie
  Laat de projector uw favoriete muziek afspelen via de Bluetooth of USB connectie. Geen irritante kabels of andere luidsprekers nodig. Connect vanaf uw telefoon met de projector en combineer de spectaculaire lichtshow nu met uw eigen favoriete muziek! Hoge kwaliteit muziek en een prachtige sterrenhemelprojectie creëren een romantische en rustgevende sfeer in de nachtelijke hemel.
  ✓ Slimme besturingstimer
  De slimme timer optie geeft u de mogelijkheid om letterlijk in slaap te vallen tijdens de rustgevende lichtshow. De Strydo sterrenhemel projector heeft een ingebouwde slimme timer die op 60 of 120 minuten kan worden ingesteld. Na het verlopen van de tijd gaat de projector automatisch uit. Hierdoor kunt u zorgeloos genieten van uw lichtshows en bent u milieu bewust bezig. Uiteraard kunt u de slimme timer voortijdig annuleren en zelf bepalen wanneer de lichtshow stop.
  ✓ Het ideale cadeau voor uw familie en/of kinderen
  De Strydo sterrenhemel projector is ideaal om te gebruiken in diverse omstandigheden. Bruiloften, kerstdiners, verjaardagen en andere onvergetelijke gebeurtenissen. Ook als cadeau voor kindere zal de Strydo projector erg veel waarde leveren. De sterrenhemel helpt kinderen bij hun nieuwsgierigheid, verbeelding en creativiteit. Daarnaast is het perfect voor binnenshuis decoratie, romantisch sfeerlicht, nachtlamp of bedlamp.
  ✓ Specificaties
  •Laser licht •LED licht •Dimensies: 16.5 x 16.5 x 13 cm •USB-ingang •SD-kaart ingang •Bluetooth connectie •Ingebouwde timer •Draadloze speaker •Materiaal: ABS •Batterijen afstandsbediening: AAA
  ✓ Niet tevreden? 100% geld terug garantie!
  Wij zijn er van overtuigd dat u positief verbaasd zult worden door de Strydo Sterrenhemel projector! Om diezelfde rede bieden wij u 100% geld terug garantie wanneer: U NIET TEVREDEN BENT! Dus loop geen risico en bestel uw Strydo Sterrenhemel projector vandaag!

  65


  Titel: Strydo Sterren Projector Sterrenhemel - Bluetooth
  Prijs: € 65,00
  Productcode: 9200000131975171


   

Strydo Sterrenhemel Plafond Projector met Bluetooth- en USB-functie. Speel je favoriete muziek af, synchroon met de sterrenhemel lichtshow! Bepaal via je eigen telefoon de muziek en laat de projector je verassen met verschillende lichtshows. Mee....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top