Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Adm. Financiële Advisering Kafa
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling

Krumble Teflon BBQ grill mat rond / Diameter van 4


 • Krumble Teflon BBQ grill mat rond / Diameter van 4
  Krumble Teflon BBQ grill mat rond / Diameter van 4 Teflon barbecue grillmat rond
  Aangebrand eten dat aan de bodem van de pan blijft zitten is niet alleen ongezond als het op het bord terechtkomt, maar het is ook nog eens erg lastig om schoon te maken. Vaak moet het oppervlak van de pan eerst geweekt worden met water, om er vervolgens flink op los te boenen. Een vervelende klus, die je gelukkig niet meer uit hoeft te voeren als je eerst een grillmat in de pan legt. Dit product zorgt er namelijk voor dat het eten niet vast kan gaan plakken aan de bodem van de pan.

  Deze ronde grillmat heeft een Teflon anti-aanbaklaagje. De teflon mat heeft een glad oppervlak dat eenvoudig te reinigen is. Het product is geurloos en kan maar liefst 100 keer gebruikt worden. Het is wel belangrijk dat de maximale temperatuur van 360 graden Celsius niet overschreden wordt. De mat is volledig veilig verklaard, waardoor je er zeker van kan zijn dat het product geen giftige stoffen achterlaat op het voedsel, of een negatieve invloed heeft op de kwaliteit van het eten.

  De teflon grillmat kan behalve in de pan, ook gebruikt worden als bbq mat. Het voordeel hiervan is dat het eten op de barbecue niet zal aanbranden en het voedsel geen zwarte grillmarks meer heeft. Daarnaast kun je het item ook gebruiken als oven bakmat.

  Eigenschappen

  Materiaal: Teflon antiaanbaklaag
  Diameter: 40 cm
  Gebruikersinformatie: te gebruiken met een maximale temperatuur van 360 graden

  11,95


  Titel: Krumble Teflon BBQ grill mat rond / Diameter van 4
  Prijs: € 11,95
  Productcode: 9200000114719144


   

Teflon barbecue grillmat rond
Aangebrand eten dat aan de bodem van de pan blijft zitten is niet alleen ongezond als het op het bord terechtkomt, maar het is ook nog eens erg lastig om schoon te maken. Vaak moet het oppervlak van de pan eerst geweekt....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top